18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Koala "down"
Pantilion • 2018-11-22, 17:18
Koala chory na "down-a"

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
shewush 2018-11-22, 17:21 12
bardziej przypomina nigerusa, który nie wie, do czego służy wiertarka i się dziwi "na chuj ten śrubokręt taki ciężki"
Zgłoś
szybkiLopez1991 2018-11-22, 17:22
Koala wśród znajomych zwany Corky
Zgłoś
bedek3 2018-11-22, 18:09 3
Jakiś dziwny ten eukaliptus, taki bez kory
Zgłoś
Kszysio_Placuszek 2018-11-22, 18:22 4
Jedno tylko można doradzić misiowi koala w tej niezręcznej i zbijającej z pantałyku sytuacji...

Nazywam się Kszysio.
Mam chomiczke Tole i bardzo lubie poznawać nowych kolegów.
Zgłoś
Byku35 2018-11-22, 21:03 1
taki tytuł to tylko dziecko mogło wymyślić
Zgłoś
Loaloa 2018-11-22, 21:06 2
Koala z pewnością ma polskie korzenie.
Zgłoś
Krak 2018-11-23, 10:57 1
Pantilion napisał/a:

Koala chory na "down-a"

To go uleczy
Zgłoś
D3Ton 2018-11-23, 12:13
Koale mają zajebiście...
Nie dość, że całe dnie są naprute od tego eukaliptusa, to jeszcze wszystkie dupy wzdychają "jakie to one słodkie"...
Już widzę, gdy ja na melanżu próbuję wdrapać się na sofę w klubie, a wszystkie laski robią "oooohhhhh..."

"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
Zgłoś
URAGE 2018-11-23, 19:16
Ale pierdolicie Koleś się zmęczył bo ćwiczy chwyt na metalowym słupie, żeby móc stamtąd spierdolić jak te pingwiny czy coś.
Zgłoś
panar3 2018-11-23, 21:30
Sam jesteś down Pantilion, koala ochujał w niewoli i wszycho. Sam byś ochujał.
Zgłoś
quraaq 2018-11-23, 23:19
Wszystkim chromosomy na myśli, tymczasem mnie się ten tytuł z raportem "tango down" skojarzył.
Zgłoś
AssQuarter 2018-11-24, 20:24
I ta kmina na końcu: "cholera, co za pojebana akcja"
Zgłoś
deniZ 2018-11-26, 11:16
Koala Obywatelski
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów