Australia - tu nawet miś koala może Cię zabić
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@up Pindy, kolego, pindy.
@elvis toż to koala a nie panda.
Spadomisie [:
nikt nie zwrócił uwagi?
nikt nie zwrócił uwagi?
Trochę książek, panowie sadole.
@Snik0
nie badz idiota i niepowielaj idiotyzmów, na pierwszym memie to panda (Ailurus fulgens) wystepująca w azji (chiny - indie)
co do australii, jestem fanem jej fauny, chcialbym kiedys wyjechac tam i pracowac w odławianiu zwierząt z okolic zamieszkanych
nie badz idiota i niepowielaj idiotyzmów, na pierwszym memie to panda (Ailurus fulgens) wystepująca w azji (chiny - indie)
co do australii, jestem fanem jej fauny, chcialbym kiedys wyjechac tam i pracowac w odławianiu zwierząt z okolic zamieszkanych
a Ty powiesz, że to fotomontaż
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów