Są napisy PL.
Życie będzie łatwiejsze.
Aha i wymagana w każdym poście emotka:
@up
no jak ładne nie siedzą na sadolu, wypraszam sobie
@up
to, że jesteś niepełnosprytny (bo w necie nic nie ginie) i potrzebujesz poklasku, atencji oraz próbujesz podleczyć swoje kompleksy nie znaczy, że ja mam tak samo
edit: i aby zakończyć bezproduktywną dyskusję - moje cycuszki są moje i mojego partnera... i na tym koniec...
Czego się kobito spodziewałaś na sadolu? Oklasków za przyznanie się do bycia irracjonalną?
@Szajba_Man
tak wyszło... więc nie wiem skąd
a swoje zdjęcie wrzuciłeś z premedytacją licząc, że laski będą się ślinić i walić pamięciówy
zastanów się jakich desperatów z siebie robicie prosząc o cycki obcej kobiety - i co zwalicie sobie do nich, ocenicie i napiszecie "ruchałbym", a ja mam się cieszyć i skakać z radości, że jakieś anonimowe, nic dla mnie nie znaczące osoby się spuszczają??? tak jakby od waszego zdania na mój temat zależało moje życie i poczucie własnej wartości...
pomijam rzecz oczywistą, że wychodzicie na chamów i przegrywów życiowych...
więc jak dla mnie żyjcie w przekonaniu, że jestem brzydka, gruba, garbata, bez cycków, bez pupy i ogólnie lepiej nawet nie oglądać - ja będę miała spokój, a wy satysfakcje, że nie warto...
te laski, które chciały to pokazały i pewnie jeszcze takie się pojawią, a od reszty łaskawie się odpierdolcie