📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
widziałem te drzwi otwarte w drugą stronę jeszcze zanim nacisnąłem "PLAY"
"Los ludzkości, jako całości, będzie taki, na jaki ona zasługuje."
Albert Einstein
zgadzam się że mogła sprawdzić czy coś nie jedzie, ale uważam że auto przejechało trochę za blisko
zgadzam się że mogła sprawdzić czy coś nie jedzie, ale uważam że auto przejechało trochę za blisko
Dobrze że zaznaczyli kwadratem zielonym gdzie jest akcja bo bym przeoczył.
ecnart napisał/a:
widziałem te drzwi otwarte w drugą stronę jeszcze zanim nacisnąłem "PLAY"
Tak sadolowe doświadczenie nie mniej jednak pewnie miałeś nadzieje że skończy się lepiej i ktoś straci nogę , rękę ewentualnie życie. Zgadłem ?
Przema napisał/a:
... ale uważam że auto przejechało trochę za blisko
Za blisko Czarnobyla to chyba Ty stałes że takie głupoty gadasz
Carti napisał/a:
Dobrze że zaznaczyli kwadratem zielonym gdzie jest akcja bo bym przeoczył.
Zdaje mi się, że to sieć neuronowa analizuje obraz nagrany z kamery. W tym przypadku zaznaczając samochody.
Przykład:
Przejebane z tymi kamerami już ja pierdole
nogie jeszcze mogło urwać bo wystawała
@papierz_slowianski
Mylisz się. Nie wykrywała pojazdów w tle, ale zaznaczała czasami flagę. Przypuszczam, że wykrywa ruch czy raczej zmiany w obrazie (i to z dużym marginesem błędu).
Mylisz się. Nie wykrywała pojazdów w tle, ale zaznaczała czasami flagę. Przypuszczam, że wykrywa ruch czy raczej zmiany w obrazie (i to z dużym marginesem błędu).
parolpl napisał/a:
@papierz_slowianski
Wszystko kwestia czasu.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów