📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na zdjęciu po prawej to nie jest Gina
To sorki, patrzyłem tylko na tyłek
O jak fajnie. Zawodniczka boksu mówisz? To może jak Pudzian przeczyta to mu urosną cycki. Dupy lepiej niech nie wypina bo może tak być, że połowa tych pseudo katoli sadoli w końcu się zacznie bić na serio. O to kto pierwszy.
Na przyszłość: CELEBRYTA czyli znawca wszystkiego za każdą kasę.
Na przyszłość: CELEBRYTA czyli znawca wszystkiego za każdą kasę.
Poziom w kobiecym MMA rośnie. Nie jara mnie to, bo jakieś to nie męskie i nie kobiece ale obejrzę.
Cristina "Cyborg" Santos. która mam nadzieję urwie wkrótce łeb ładnej Roosey
Cristina "Cyborg" Santos. która mam nadzieję urwie wkrótce łeb ładnej Roosey
cyborg urwie łeb Rousey,.?? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahah,.postawisz na to hajs dziewczynko?
Postawię książę, postawię o ile dojdzie do walki to bez zastanowienia
laska położyła asfalt lepiej niż nasi drogowcy
Jeszcze jakby były brzydkie to rozumiem...nie pasuje im taki sport.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów