📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
To nie ten z monthy pythona ?
konio167 nie bardzo
Też miałem takie skojażenie ale jednak nie P Ps. Brakuje mi ostatniego punktu udanej randki XD Mianowicie pujscia do wyra..... Kurwa co to za poradnik ?
Wyszło to w jakimś czasopiśmie sprzed drugiej wojny światowej.
Jeśli ktoś jest zainteresowany pełną wersją tego to proszę
joemonster.org/art/12731/13_porad_dla_samotnej_kobiety
Jeśli ktoś jest zainteresowany pełną wersją tego to proszę
joemonster.org/art/12731/13_porad_dla_samotnej_kobiety
to TA strona której nazwy nie wymawiamy?
Której ?? chodzi o Jxxxr ??? jak tak to postaram się więcej nie wymawiać słowa jxxxr, mam nadzieje że mi wybaczycie, ale nie każdy wie że jxxxr nie można wymawiać.
[ Komentarz dodany przez: Baalp: 2009-11-15, 15:57 ]
[ Komentarz dodany przez: Baalp: 2009-11-15, 15:57 ]
chodzi o JOEMONSTER'a?
aha, wlasnie chcialem napisac ze juz bylo, ale zapomnialem ze widzialem to wlasnie na joemonsterze
spoko... i tak większość z was nie będzie miała szansy na pójście na randkę i sprawdzenie jakiejkolwiek z tych rzeczy. Macie swoje kompy, istniejecie w internecie...
wow: "widziałem to na JoeMonster"... blaaah !!!
wow: "widziałem to na JoeMonster"... blaaah !!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów