Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tyle chłopaków i żaden nie pomógł bitej dziewczynie? stfuuu
Od kiedy pamiętam STFU oznaczał w ~dosłownym tłumaczeniu "zamknij kurwa mordę", więc trochę jebie bezsensem.
ork sobie da rade.
bez kitu ale trzeba być życiową pizdą żeby rzucić się w ten sposób na dziewczynę, co do jej tuszy, to jesteście pedałami, bo to jeszcze dziecko, jak dorośnie może być z niej niezła sucz, a chlopak jak dorośnie będzie obierał kabla kolegom, skoro już teraz jedyne na co go stać to bicie dziewczyn
dziecko xd typiara ma z 16-18 lat i jesli teraz tak wygląda, to szansa na 'sucz w przyszłości' jest równie wielka, jak to, że zobaczysz w tym roku pizdę na oczy
Już twój drugi komentarz czytam i wiem, że to nie twoja wina, jaka się urodziłaś.
dziecko xd typiara ma z 16-18 lat i jesli teraz tak wygląda, to szansa na 'sucz w przyszłości' jest równie wielka, jak to, że zobaczysz w tym roku pizdę na oczy
Kogoś grube dupsko zabolało? Nie żryj tyle slodyczi i więceĵ się ruszaj to też będziesz
Bo wy tu kurwa wszyscy piękni i wysportowani.
bez kitu ale trzeba być życiową pizdą żeby rzucić się w ten sposób na dziewczynę, co do jej tuszy, to jesteście pedałami, bo to jeszcze dziecko, jak dorośnie może być z niej niezła sucz, a chlopak jak dorośnie będzie obierał kabla kolegom, skoro już teraz jedyne na co go stać to bicie dziewczyn
Chuj z tej maciory bedzie, a nie ladna kobieta.
To juz nastolatka z chujowymi nawykami zywieniowymi i ruchowymi. Juz sie nie wylaszczy z chocby fald skory i rozstepow, to nie jest purchlak 4ro letni.
Co ty kurwa pierdolisz? W jakim świecie żyjesz? Jeżeli ona w tym wieku tak wygląda, to w przyszłości może być już tylko gorzej
Nie chłopaków tylko sojowych pedauf w rurkach i spermiarzy
Na chuj grubej pomagać? XD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów