Macaé w stanie Rio de Janeiro. Upośledzony umysłowo starszy człowiek bity przez "ciotkę" (pela tia).
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Miał lizać pewnie jej picze tak długo aż przestanie być słona, No ale nie podołał i domina wymierza sprawiedliwość. Następny filmik do strap-on w starcze dupsko plus karmienie Kucepa treścią jelitową. Stolcem znaczy.
Driver19cm napisał/a:
Żadna krzywda mu się tam nie dzieje
Co innego jakby go ruchała w dupala, wielkim,
murzynskim, zylastym dildem. Takie klapsy, to jedynie
przyjemność dla takiego ułomnego dałna
Ktoś tu ma niemiłe wspomnienia
dadar123 napisał/a:
To prawda, pracowałem z dziećmi niepełnosprawnymi, jest to wielkie wyzwanie dla opiekunów. Cierpliwość to wyższa szkoła jazdy i nikt nie zdaje sobie z tego sprawy jak ciężko jest z samym sobą dać sobie radę. Gorzej ze starszymi ludźmi, bo odbiera się ich miarą własnej inteligencji i mocy
No właśnie, to trzeba starszym więcej wpierdol i mocniej wpierdol xD
Ciekawie czy będzie filmik z bicia pani
A mogła zabić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów