📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Od pasa w dół przeniosła się do innego wymiaru.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
bosobol napisał/a:
sierota do kwadratu.
druga sierota do kwadratu szuka awaryjnego wyłącznika i gdyby nie facet szukałaby do dziś...
Fajne te schody tam mają ,takie z niespodzianką.Sadol w tej chwili mnie nauczył,że zacznę zawsze patrzeć i u nas czy nie ma takiej niespodzianki,bo nie zawsze tak robię.
Ja rozumiem jakby ta pizda z telefonem tam wpadła, ale normalnie idąca zmywarka?
Kutazz napisał/a:
Ja rozumiem jakby ta pizda z telefonem tam wpadła, ale normalnie idąca zmywarka?
Działającego AGD zawsze szkoda.
takie rzeczy nonstop się dzieją w krajach Azjatyckkich... jak kiedyś tam pojadę to nigdy nie jade ruchomymi schodami, pierdole.
jako zabezpieczenie w schodach ruchomych jest instalowany czujnik braku stopnia, jak widać w wersjach azjatyckich albo uznano za wymysły białych albo zmostkowano.. a dlaczego? ano jak widać prawdopodobnie ten gość co z góry po schodach schodził to konserwator puścił schody w ruch bez stopnia, żeby skontrolować parę rzeczy, może wymienić stopień, może sprawdzić czujnik braku stopnia (umieszczony na górnej stacji)
Wnioski:
1. urządzenie prawdopodobnie w czasie konserwacji
2. brak, zmostkowany czujnik braku stopnia
3. nie wygrodzone pole pracy
4. bezmózgi chodzą po świecie..
Wnioski:
1. urządzenie prawdopodobnie w czasie konserwacji
2. brak, zmostkowany czujnik braku stopnia
3. nie wygrodzone pole pracy
4. bezmózgi chodzą po świecie..
Halman napisał/a:
druga sierota do kwadratu szuka awaryjnego wyłącznika i gdyby nie facet szukałaby do dziś...
Ważne chęci
Miło, że chociaż wiedziała co robić zamiast stanąć i drzeć pizdę by przybiegł jakiś facet.
Kutazz napisał/a:
Mózg kobiety widzi tylko na 2m i tylko na wprost.
Japonce to inteligentne skurwysyny… W naszym kraju nikt nie wpadłby na to, zeby wyłączyć to ruchome ustrojstwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów