...w Rosji. Według opisu 58-latka i 7-letnie dziecko trafiły do szpitala.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Stare b aby do pieca. Dzieciaka szkoda.
pablohasan napisał/a:
Stare b aby do pieca. Dzieciaka szkoda.
Ale tu jest przejście dla pieszych
squach napisał/a:
Ale tu jest przejście dla pieszych
Wiadoma sprawa. Kierowca debil. Ale stara torba jakby nie biegła i wyjrzała ze stojący samochód ..... kto wie....
Nie rozumiem tego. Jedzie sobie taki debil samochodem, obok ktoś się na sąsiednim pasie zatrzymuje przed przejściem... i co sobie taki debil myśli?? Jak kurwa przed samym sobą uzasadnia fakt, ze może jechać dalej? Jakim cudem ze wszystkim możliwych przyczyn zatrzymania się pojazdu przed przejściem, z góry odrzuca najbardziej oczywistą, ze inny się zatrzymał, bo ktoś przechodzi?!? To jest po prostu dla mnei niepojęte, jak można być takim imbecylem!!!
No nikt tu się sprytem nie popisał ale to pieszy dostał wpierdol mocniej.
mam czasem wrażenie że bezpieczniej by było zrobić wszędzie przejścia podziemne lub nadziemne, chodź kretyni za kierownicą potrafią zajebać ludzi na chodniku...
pablohasan napisał/a:
Wiadoma sprawa. Kierowca debil. Ale stara torba jakby nie biegła i wyjrzała ze stojący samochód ..... kto wie....
To by nie wlazła z bachorem pod koła.
Więcej przywilejów pieszym i takie będą efekty.
mariusz3pl napisał/a:
To by nie wlazła z bachorem pod koła.
Więcej przywilejów pieszym i takie będą efekty.
Więcej przywilejów dla bezmózgich kurew w puszkach, którym ciężko zwolnić przed przejściem. Opona z benzyną takiej kurwie na szyje i podpalić... Jebane pizdy w puszkach naoglądają się "Szybkich i wściekłych" i potem tak jest...
Czecho napisał/a:
Więcej przywilejów dla bezmózgich kurew w puszkach, którym ciężko zwolnić przed przejściem. Opona z benzyną takiej kurwie na szyje i podpalić... Jebane pizdy w puszkach naoglądają się "Szybkich i wściekłych" i potem tak jest...
Pasy pomalowane są na czym się kurwa pytam?
Jak wchodzi na pasy zwracasz szczególną uwagę czy masz wyjebane bo mam pierwszeństwo?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów