Niektóre nawet do kuchni się nie nadają Pomijając już fakt, że synek to zwykły chuj Uwaga na dźwięk w dalszej części filmu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
wszedłem tu prosto z harda i przeczytałem "kobieta z grilla" nie tego się spodziewałem
Założę się, że rudy łeb ma samych czarnych kolegów.
UP
Naprawdę trzeba ci to tłumaczyć?? Już śpieszę z wyjaśnieniem.
-USA,hamburgerland,rednek.
Nie ma za co.
Naprawdę trzeba ci to tłumaczyć?? Już śpieszę z wyjaśnieniem.
-USA,hamburgerland,rednek.
Nie ma za co.
Para kurwa debili... Ta zamiast polać wodą wsypuję mąkę, kładzie koc, ale najgorsze rzuca rozgrzane rzeczy na werande/taras... A ten kurwa kretyn śmieje się i przygląda no kurwa nie mogę jak to widzę ... Szkoda że tej chaty z dymem nie puściła ubezpieczenie by nie zwróciło
rude gówno
Teraz powinien to zeżreć rudy chuj. Matka czy babka mu obiad szykuje, a ten chuj się dławi ze śmiechu. Do pieca z takim rudzielcem.
ProVVe napisał/a:
Para kurwa debili... Ta zamiast polać wodą wsypuję mąkę, kładzie koc, ale najgorsze rzuca rozgrzane rzeczy na werande/taras... A ten kurwa kretyn śmieje się i przygląda no kurwa nie mogę jak to widzę ... Szkoda że tej chaty z dymem nie puściła ubezpieczenie by nie zwróciło
Sam jesteś kurwa debilem, gaszenie rozpalonego grilla wodą... Pewnie patelnie z rozgrzanym tłuszczem też byś gasił wodą ... Lepiej wziąć duży koc i nasączyć wodą, tylko tak żeby był wilgotny a nie z niego leciało i zarzucić na grilla. Żadne mąki tak samo, a najlepiej to mieć gaśnice proszkową (taką większą bo te małę to o chuja można rozbić) w pobliżu ale i tak nikt o tym nie myśli.. A synalek nie mądrzejszy, zamiast pomóc bo matce może się coś stać to jeszcze się tępy rednek śmieje..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów