Nigdy nie wiesz na kogo trafisz
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Klamkę kupić można... Ale widać że bronią umie posługiwać się tak samo dobrze, jak umie prowadzić.
To że nie była na tyle głupia żeby strzelać z byle powodu do ludzi nie znaczy, że nie umie się posługiwać bronią. To raz. Dwa to w ogóle miała jaja i na tyle umiejętności żeby wystartować do murzyna i powalić go na ziemię, czego większość internetowych gangsterów by nie potrafiło. Przykro mi, ale babka jest ogarnięta i tyle.
@bigwolk
Babka nie jest ogarnięta, tylko głupia jak but. Powaliła faceta - fajnie, ale potem stała nad nim, czekając jak ją ściągnie do parteru? No chyba, że liczyła na niezobowiązujący numerek. Jednak jak widać, nawet murzyn jej nie chciał.
Babka nie jest ogarnięta, tylko głupia jak but. Powaliła faceta - fajnie, ale potem stała nad nim, czekając jak ją ściągnie do parteru? No chyba, że liczyła na niezobowiązujący numerek. Jednak jak widać, nawet murzyn jej nie chciał.
Powinna strzelić z wnętrza torebki, i udawać że kupuje arbuza.
albo jakaś idiotka dopiero co kupiła sobie pistolet a że zawsze kłuciła się z ludźmi to teraz podjechała do typa z gnatem. moze myslala ze wszyscy w promieniu 15 km padną na kolana
tu chodzilo o to ze murzyni weszli do sklepu i puscili muzyke na telefonie ( bejbe bejbe bejbe ooooooooooo)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów