📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Neostrada dotarła do Ciebie? Miałem to zdjęcie na dyskietce w zeszłym tysiącleciu.
Boże, ile lat to zdjęcie ma lat? Znalazłem z 1998 roku, ale jest penie jeszcze starsze...
PeterGriffin napisał/a:
Kto bogatemu zabroni?
właśnie widzę skuter o wartości mojej 1 wypłaty heh
No tak - babka głupia, bo przecież mogła ten za duży kask normalnie założyć, żeby jej opadał -.-
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Piter się chwali, że zarabia 500 zł, bo więcej ten skuter wart nie jest. Następny wie, że to starsze od internetu - to prawda. No i Unimator - broni jebniętej baby. Ogarnijcie się
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów