18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 31 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Kobieta i Samochód
T3RMINATOR • 2019-03-01, 8:59
Doprawdy nie wiem jak tego dokonała ale przejechała się na wstecznym własnym samochodem. ( ten samochód z lewej)

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Halman 2019-03-01, 9:07 29
T3RMINATOR napisał/a:

Doprawdy nie wiem jak tego dokonała ale przejechała się na wstecznym własnym samochodem.

dla kobiet nie ma rzeczy niemożliwych.. no chyba że z połykiem...
Zgłoś
poligon6 2019-03-01, 9:13 14
W historii ewolucji naszego gatunku, czyli około kilkadziesiat tysięcy lat. Kobieta nie ruszała sie za daleko od ogniska, chyba tylko po to by sie wysrać w pobliskich krzakach, nazbierac jagód albo umyć w rzece.

Jej mózg został przystosowany w toku ewolucji do ogarniania zupełnie innych rzeczy, np opieka nad potomstwem, stad wysoka inteligencja emocjonalna. W wiekszości słabo radzi sobie z koordynacja oko-reka, wyznaczaniem kierunku czy mierzeniem odległości.

Wiec nie wymagajmy zbyt wiele od samic za kierownicą i takie rzeczy nie powinny nas dziwić.
Zgłoś
qhash 2019-03-01, 10:52 1
co za tępa cipa, ja jebe
Zgłoś
lm65 2019-03-01, 12:23
Kobieta może jebnięta, ale ten chiński samochód to jakaś padlina.
Jeśli to automat to nie miał prawa ruszyć z włączonym biegiem przy otwartych drzwiach.
Mam ojropejskiego automata i wiem co mówię. Robiłem testy przy 10km/h - w trakcie jazdy otwierałem drzwi i samochód gwałtownie stawał.
Zgłoś
petru23 2019-03-01, 17:02
@up
to Twój.
Powiedz to wszystkim tym od Kiki Chellenge

poza tym sam mam 4F27E i cos takiego o czym mówisz nie wystepuje. Nie raz otwierałem drzwi aby je domknąć przy prędkościach 50-60km/h

A baba zapięła wsteczny trzymając nogę na hamulcu i albo nie załapał jej ręczny albo go nie załączyła i wysiadając zdjęła nogę z hamulca.
Zgłoś
zuza 2019-03-01, 17:22
No kurwa nie wierzę ;D wyjątkowo zdolna kobieta!
Zgłoś
tarcer123 2019-03-01, 17:30 1
Jak to dobrze że sadolowi experci wyjaśnili zaistniałą sytuację. ..

Zgłoś
brylant1412 2019-03-01, 18:03
nie wiem dlaczego ale nie szkoda mi jej
Zgłoś
C................s 2019-03-01, 18:23 2
@lm65 ty chyba masz coś z głową.
Zgłoś
impressa88 2019-03-01, 18:31
Nie mam pytań
Zgłoś
lm65 2019-03-01, 22:12
@AyCaramba możesz rozwinąć swoją myśl? Jeśli nie jeździsz automatem to się nie wypowiadaj.

@petru23 zmień samochód i otwórz drzwi od strony kierowcy. Zobaczysz jak działają zabezpieczenia.
Zgłoś
waloos 2019-03-02, 13:12 1
Kobiety muszą mieć manualne skrzynie biegów!

Automaty mają opinię tych łatwiejszych, bardziej przyjaznych, ale jest zupełnie na odwrót. Owszem, manualem ciężej nauczyć się jeździć bo bez wyczutego sprzęgła samochód gaśnie. Ale to co jest jego największą wadą jest i ogromną zaletą. Jak ktoś spanikuje, to autem nie ruszy na oślep, ono po prostu zgaśnie. Kobiety które mają problem żeby jeździć manualem, przesiadają się na automaty i tu jest zasadniczy błąd. Bo skoro nie ogarnia mieszania lewarkiem na spokojnie, to nie ogarnie zachowania w automacie przy jakimś stresiku.

Później mamy filmy w których samochód ruszył, bo babka puściła hamulec mając wrzucony D, a w panice jeszcze dała w palnik!
Zgłoś
PersivalusPerwersalus 2019-03-04, 8:03
pojebala pewnie P z R
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem