Jezu jeśli takie laski będą cały czas i bedize ich coraz więcej i jest ich coraz więcej takich tępych pizd to kurwa amba Fatima nas czeka ...... One nie są zwyczajnie głupie jak to baba one są kurwa upośledzone już FB i sriktok mózg kurwa wyżarł. oj kurwa no niepewna przyszłość nas czeka kurwa i to grubo
Wyluzuj. To nie to.że one będą Takie.
One były,są i będą takie. I niech się nie zmieniają.
Część na pewno będzie "odsiana" z życia.Część dorośnie i wyjdzie na porządną kobietę.Wśród mężczyzn też jest gro intelektualnych zombi.
Jezu jeśli takie laski będą cały czas i bedize ich coraz więcej i jest ich coraz więcej takich tępych pizd to kurwa amba Fatima nas czeka ...... One nie są zwyczajnie głupie jak to baba one są kurwa upośledzone już FB i sriktok mózg kurwa wyżarł. oj kurwa no niepewna przyszłość nas czeka kurwa i to grubo
Właśnie przez facetòw którzy zasuwają 300h za granicą one się nudzą w domu i głupoty w głowie i nic ich nie interesuje. To po co mają być mądre?
tam się dopiero odpierdala,
znajoma feministka powiedziała mi, że na stanowisku dyrektora powinien być mężczyzna, takie jej zdanie
no wali babom w żyłce jedynej
tu tylko dwie, ale jak ich jest więcej, szczególnie w środowisku gdzie niemal same baby, a ułamek to faceci,
tam się dopiero odpierdala,
znajoma feministka powiedziała mi, że na stanowisku dyrektora powinien być mężczyzna, takie jej zdanie
no wali babom w żyłce jedynej
Tak, ta znajoma to z pewnością feministka. To raczej normalna kobieta. Typowa feministka tak wszystko sobie poobraca w głowie i pozakrzywia rzeczywistość, że stwierdzenie takiego faktu w życiu jej nie przyjdzie do głowy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów