Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ps. zeby kurciak ladnie sie przypiekl trzeba co jakis czas obracac np. jak na filmie.
Kobiety w większości krajów mają bardziej lub mniej przejebane. W Indiach żona po śmierci męża jest spalana na stosie wraz z trupem męża. Kobiety a właściwie jeszcze dziewczynki są sprzedawane do zamążpójścia czy im to się podoba czy nie. U Arabów gdy mąż ma dość żony i chce się rozwieść, mówi do niej 3 razy yalla i babsko ma wypierdalać z domu tak jak stoi. Myślicie, że w Europie jest OK? Nie jest. W krajach bałkańskich baby mają przejebane także i stoją w hierarchii na równi lub gorzej z bydłem rzeźnym.
Nieprawda w Polsce się żle żyje "babom" ...nie tak dawno temu łaziły po ulicach i darły ryja, ...a sprzątać nie było komu
A babie tak bardzo dobrze, najpierw drze pizdę, ale jak już życie bierze górę nad teorią to się tarza i błaga faceta o ugaszenie. I tak, dalej drze pizdę. To jest niezmienne. Oby miała powikłania, to się na drugi raz 1000 razy zastanowi nad tym co zrobi.
Kobiety w większości krajów mają bardziej lub mniej przejebane. W Indiach żona po śmierci męża jest spalana na stosie wraz z trupem męża. Kobiety a właściwie jeszcze dziewczynki są sprzedawane do zamążpójścia czy im to się podoba czy nie. U Arabów gdy mąż ma dość żony i chce się rozwieść, mówi do niej 3 razy yalla i babsko ma wypierdalać z domu tak jak stoi. Myślicie, że w Europie jest OK? Nie jest. W krajach bałkańskich baby mają przejebane także i stoją w hierarchii na równi lub gorzej z bydłem rzeźnym.
Co ty pieprzysz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów