📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaki pies? A ten szczur co brzmi jak leciwa tyrana opona od stara.... jak to można nazwać psem? To kurwa nawet koło psa nie stało uspać w pizdu bo widać że się męczy na tym świecie i nie hodować już nigdy więcej bo to jest ślepa uliczka eugeniki i ludzkiej głupoty bo zamiast tworzyć coraz to doskonalsze rasy to zrobili coraz to bardziej mocno upośledzone i coraz bardziej wadliwe.... :idz pan w chuj:
silwerbalk napisał/a:
zgadzam się, zgadzam się, zgadzam się... uspać w pizdu... zgadzam się, zgadzam się, no ale tutaj to już cie fantazja poniEsła."
Uspać? Czy może uśpić?
silwerbalk napisał/a:
Jaki pies? A ten szczur co brzmi jak leciwa tyrana opona od stara.... jak to można nazwać psem? To kurwa nawet koło psa nie stało uspać w pizdu bo widać że się męczy na tym świecie i nie hodować już nigdy więcej bo to jest ślepa uliczka eugeniki i ludzkiej głupoty bo zamiast tworzyć coraz to doskonalsze rasy to zrobili coraz to bardziej mocno upośledzone i coraz bardziej wadliwe.... :idz pan w chuj:
Myslałem że to Poligon6, a tu kto inny.
Jebnie na zawal od petard predzej czy pozniej
Ale skad ten kot sie wziął? Pojawia sie znikąd nagle... nie ma go nie ma nagle pies zaczyna skomlic typ podchodzi i dopiero widac kota...
Empa666 napisał/a:
Ale skad ten kot sie wziął? Pojawia sie znikąd nagle... nie ma go nie ma nagle pies zaczyna skomlic typ podchodzi i dopiero widac kota...
Kot idzie za psem i atakuje go z zaskoczenia. Pies na bank zerżnął się w futro
Bo to kurwa kot prezesa ,nie poznajcie???
Dziś była na osiedlu niesamowita cisza, wszystkie kundle pochowane. Taki sylwester powinien być raz w miesiącu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów