Zapomnieli jej powiedzieć, że na torze są zakręty
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Za dużo gier z serii Need for Speed
Po co stawał, miałby dobry czas
Bo to jest przez tą ich jebaną chęć pokazania, że nie są gorsze od mężczyzn! Samochodu dobrze prowadzić nie potrafi, ale wsiądzie do karta i będzie zapierdalać po torze.
Ja nie mam problemu powiedzieć: nie potrafię tego i tego, więc raczej wolę nie próbować bo zrobię krzywdę komuś i sobie. Za ta babom w takich sytuacjach włącza się tryb: "potrzymaj mi piwo" a potem są filmiki jak lambadziary robią sobie krzywdę. To jest akurat ok, gorzej jak ucierpi ktoś postronny.
Ja nie mam problemu powiedzieć: nie potrafię tego i tego, więc raczej wolę nie próbować bo zrobię krzywdę komuś i sobie. Za ta babom w takich sytuacjach włącza się tryb: "potrzymaj mi piwo" a potem są filmiki jak lambadziary robią sobie krzywdę. To jest akurat ok, gorzej jak ucierpi ktoś postronny.
waloos napisał/a:
Bo to jest przez tą ich jebaną chęć pokazania, że nie są gorsze od mężczyzn! Samochodu dobrze prowadzić nie potrafi, ale wsiądzie do karta i będzie zapierdalać po torze.
W tej sytuacji to był raczej naturalny odruch każdej kobiety w sytuacji zagrożenia na drodze, czyli "każdy pedał to hamulec".
2xup
kompensujecie sobie kompleks niższości? laska pewnie pierwszy wyjazd na tor miała, a i tak miała jaja się tak rozpędzić. znam kobiety jeżdżące lepiej od mężczyzn, jest ich mniej to prawda, ale są również faceci którym tylko wydaje się, że są mistrzami kierownicy. pozdrawiam szeryfów i innych januszy.
kompensujecie sobie kompleks niższości? laska pewnie pierwszy wyjazd na tor miała, a i tak miała jaja się tak rozpędzić. znam kobiety jeżdżące lepiej od mężczyzn, jest ich mniej to prawda, ale są również faceci którym tylko wydaje się, że są mistrzami kierownicy. pozdrawiam szeryfów i innych januszy.
@up nano do dechy się mówi. a może wcisnęła oba pedały na raz? taka technika hamowania istnieje i pozwala skrócic drogę hamowania gdy się ją opanuje.
wiem jedno , dostał srogą zjebę że nie uprzedził i to jest kurwa jego właśnie wina
kevlarx napisał/a:
a i tak miała jaja się tak rozpędzić
Albo pojebala pedaly, albo jajecznice we lbie miala, a nie jaja.
Pierwszy raz na cos wsiadasz to ogarniasz sprzet.
zapomnieli jej wytłumaczyć do czego służy kierownica
Kto mi powie, gdzie jest mój poprzedni komentarz, do którego się odniósł kevlarx? Jak to możliwe, że komentarz od tak znika po godzinie?
Kurwa ale te jebane małe popierdalaczki są naprawdę niebezpieczne kurwa... kiedys jeździłem zna torze gdzie były kurwa betonowe słupy jebane betonowe słupy na torze odgrodzone 2 chujowymi oponkami zapewne z malucha. Gdzie taki gokaardzik potrafi się rozpedzić do około 60km gdyby ktokolwiek zapierdolił w taki słup nawet w kasku byłby zgon na miejscu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów