📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ładne ceny paliwa. Jeden rubel to około dziesięć groszy.
Ten facet w taxi na poczatku zdawał sobie sprawe ze tak to bedzie wyglądało i zawrócił ;p
ten w taxi pojechal zrobic runde, zeby sobie przypomniec po ktorej stronie ma wlew paliwa
stacja dla wybranych
stacja dla wybranych
Cytat:
Ładne ceny paliwa. Jeden rubel to około dziesięć groszy.
jak komuś się chce pozazdrościć to proszę:
1 rubel - 0,106 zł
ropa - 28.15
benzyna 92 - 26.90
benzyna 95 - 29
fajki Jin Lingi - 15
fajki Viceroy - 25
Spiryt - 100
wódki od 65-80
jeszcze przez komóreczke gada, żeby jej się te kudły spaliły
Bananek napisał/a:
@up: a po co podajesz ceny za 10 litrów?
Po co strugasz wariata? A może kolega ślepy co?
Kurwa przecież jak można być tak tępym i wiedząc, że ma wlew z drugiej strony to ta kurwa jeszcze próbuje na siłę, może dosięgnie.
Kiedyś miałem podobną syt. babcia zaparkowała w taki sposób, Pan nalewający powiedział że ma wlew z drugiej strony i musi podjechać z drugiej strony. A babunia zawróciła i podjechała "pod prąd" zatankować. Mina Pana nalewaka - bezcenny poker face!
kiedyś wjechałem na stacje wysiadłem z auta odkręciłem wlew patrze a dystrybutor z drugiej strony ale byłem zajebany hehe
Moze i troche ta kobieta jest nieogarnieta, ale to wina chujowej stacji...na normalnych stacjach masz dlugie przewody, ze z kazdej strony ci dostanie, ale to widze stacja typu "pod tesco" to sie nie dziwie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów