Nie umiejąca obsługiwać pedału hamulca kobieta uderza w nic nie spodziewający się skuter ze skuterzystą. Skuterzysta postawiony na nogi szybką akcją ratunkową przeżywa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie dość, że przytrzymali samochód żeby dalej nie pojechał to jeszcze wypychać musieli żeby gościa uratować. Jak tacy ludzie prawo jazdy zdają to jest zagadka.
Zaś ten debil i jego durne tytuły i opisy... Ja pierdolę...
Jedyny okrągły przedmiot jaki kobieta powinna trzymać w ręku to talerz
wina policjantów, wiadomo że zrobili to specjalnie aby mieć co na jutuba wrzucić
aras_pl napisał/a:
"Autowego", kurwa Fantstico to juz zakrawa o debilizm
Sabajone napisał/a:
Zaś ten debil i jego durne tytuły i opisy... Ja pierdolę...
Debile to Wy jesteście chyba skoro nie zwróciliście uwagi kto jest autorem ;P
i na pewno zaczęła swoje racje przedstawiać.
kobiety za kierownicą myślą dupą
kobiety za kierownicą myślą dupą
fantastico napisał/a:
Debile to Wy jesteście chyba skoro nie zwróciliście uwagi kto jest autorem ;P
fakt marna podróbka Twoich opisów, bez wyszukanego słownictwa, z powtórzeniem tych samych słów w kolejnych dwóch zdaniach, no i nie ma nazw własnych typu: "Banglijczykańczyk".... słabo...
Chcialoby sie zatluc taka dziewoje na miejscu, ale mysle, ze jest lepsze wyjscie z sytuacji. Takie pustaki powinny byc kierowane przez sad na Sadola, gdzie by dochodzilo do licytacji na najlepszy komentarz, po czym panienka bylaby wysylana do uzytkownikow w roli niewolnicy. Zakaz wychodzenia poza posesje, zmywanie, sprzatanie, gotowanie i wiadomo...
A to nie jest tam gdzie byli w TopGear? Tam zdać pisemny, zrobić dwie ósemki i prawko zdane
Tak się kurwa kończy brak reakcji moderatorów na zjebane opisy fantasracznika.
Ludzie zaczynają małpować i za chwilę znów zrobi się wysyp takich opisów jak to miało miejsce na sadolu podczas mody na opisy z tłumacza google co z każdym dniem przybywało zjebów dających z translatora tytuły i opisy.
Jednocześnie nie możecie ukarać naśladowców bez ukarania prowodyra i koło się zamyka.
Ludzie zaczynają małpować i za chwilę znów zrobi się wysyp takich opisów jak to miało miejsce na sadolu podczas mody na opisy z tłumacza google co z każdym dniem przybywało zjebów dających z translatora tytuły i opisy.
Jednocześnie nie możecie ukarać naśladowców bez ukarania prowodyra i koło się zamyka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów