Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak, dlatego nie podałam surowej wartości 23%.Teraz podaj te wartości w przeliczeniu na milion przejechanych kilometrów. Słyszałaś coś o statystyce, prawda?
(dane ITS za rok 2022)
Chyba raczej przed 2018...
...w Arabii Saudyjskiej
[ Dodano 2024-10-23, 22:58 ]
sie kurwa smiejecie, sami zaparkujcie na takim malym miejscu
Ty masz chyba ten sam problem co baby, którym się wydaje, że jak przód przejdzie, to całe wejdzie ."Naddawanie".
Moja była zawadziła kiedyś o słupek od bramy (na podwórko wjeżdża się, wykonując skręt). Wysiada wkurwiona i mówi: ...ale wiedziałam, że się nie zmieszczę... Zapytałem, więc... to po huj jechałaś dalej, skoro wiedziałaś, że zarysujesz? Dwa dni się nie odzywała.
Kurwa dwa dni spokoju. Dobrze to rozegrałeś
I tak jej lusterko nie było potrzebne hehe
Jak to nie? A jak będzie się przeglądać?
Dlaczego kobieta ma o jedną szarą komórkę więcej niż krowa ?
Żeby nie piła wody z wiadra podczas zmywania podłogi
Słyszałem też taki.
Dlaczego kobieta ma jeden zwój więcej od kury?
Żeby nie srała na podwórku.
Łopata i rower oto atrybuty dzisiejszego mężczyzny.
Dlaczego kobieta ma o jedną szarą komórkę więcej niż krowa ?
Żeby nie piła wody z wiadra podczas zmywania podłogi
hehehehehe dobre to było
[ Dodano 2024-10-25, 15:46 ]
Ale są baby na tyle inteligentne aby zostawiać prowadzenie istotom niższym.
A poza tym:
- kobiety mają ponad dwukrotnie niższą wypadkowość niż mężczyźni
- i 9 krotnie mniej ofiar śmiertelnych
(dane ITS za rok 2022)
ale i tak są gorsze i powinny siedzieć przy garach
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów