Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
longlong7 2014-06-12, 20:47 1
kiedy ma być w sypialni?
Zgłoś
gurup 2014-06-12, 21:12 2
@up, dlatego najlepiej wybudować dom z połączoną kuchnią i sypialnią! wtedy mogłaby opierdalać gałe jednocześnie przewracając schabowego
Zgłoś
achujciwcycki 2014-06-12, 21:56 5
jak schnie to na taboret i niech dmucha
Zgłoś
orzeszwmorde 2014-06-12, 23:13 11
Przypomniał mi sie dowcip.
Pewna sprzątaczka została zgwałcona i przesłuchuje ją policja;
-To mówi panie że jak myła podłogę to ktoś zaszedł ją od tyłu i wykorzystał, tak?
-Tak.
-To czemu pani nie próbowała uciekać.
-A niby gdzie miałam uciekać, na umyte?
Zgłoś
Doktor-Maras 2014-06-13, 8:55
Kiedy kobiecie wolno przebywać poza kuchnią?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Kiedy kuchni wgl. nie ma
Zgłoś
Morxas 2014-06-13, 12:08 2
Ja tylko ciekaw jestem ilu sadisticowych "konserwatystów" jest w stanie w swojej robocie zarobić tyle żeby kobieta mogła nie pracować i sobie w tej kuchni siedzieć jak w 19 wieku;>
Zgłoś
K................a 2014-06-13, 14:47
@up wielki mi wydatek raz dziennie michę płatków owsianych pod jej budę podrzucić.
Zgłoś
Penc 2014-06-13, 14:48
@up BongMan, tylko, że on nie ma kobiety ;x
Zgłoś
sebe13 2014-06-13, 14:51 1
up Tym żartem wysuszyłeś bardziej od Bongmana. Nie żebym coś do niego miał; ja akurat nie rozumiem pocisków na niego, wydaje się swoim chłopem. ( no homo )
Zgłoś
edek_5 2014-06-13, 15:13 2
Morxas napisał/a:

Ja tylko ciekaw jestem ilu sadisticowych "konserwatystów" jest w stanie w swojej robocie zarobić tyle żeby kobieta mogła nie pracować i sobie w tej kuchni siedzieć jak w 19 wieku;>

Myślę, że panie z biedronki chętnie siedzą w robocie bo daje im to satysfakcję i prognozy na rozwój osobisty ;> Dokładnie tak, jak chcą feministki ;]
Zgłoś
Bladess 2014-06-13, 16:45
chuja, ma siedziec w kuchni na parapecie i czekać aż wyschnie
Zgłoś
Małolata 2014-06-13, 19:29
edek_5 napisał/a:

Myślę, że panie z biedronki chętnie siedzą w robocie bo daje im to satysfakcję i prognozy na rozwój osobisty ;> Dokładnie tak, jak chcą feministki ;]

Moja ciotka od kilku lat pracuje w słabo opłacalnej, niezbyt lekkiej pracy tylko dlatego, że nie chce siedzieć w domu, gdzie po sąsiedzku ma teściową. No i ile można w domu siedzieć. Bo jej mąż, to akurat zarabia tyle, że jej marna wypłatka to jak kieszonkowe.
Zresztą koleżanka moja zamiast siedzieć w domu, jak mogła, to poszła wcześniej z macierzyńskiego do roboty (na kasę właśnie), bo nie chciała cały dzień w domu siedzieć z dziećmi.
Różnie bywa z tymi motywacjami do pracy i aspiracjami Niektórzy żeby tylko coś zarobić, inni żeby tylko wyrwać się z domu.
Zgłoś
bartek12q 2014-06-13, 20:00
Albo gdy się łańcuch zerwie.
Zgłoś
metal_hammer 2014-06-14, 1:12
autor nawet kurwa porządnie słowa "kobieta" nie potrafi otagować.

z autopsji wiem, ze takie kawały wymyślają wyłącznie goście, którzy nie mają kobiety lub mają takie, które za nich nie robią, ale spoko trzeba się dowartościować. Takie czasy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem