Kobieta stara się powiesić jednak dochodzi do niej, że to nie jest dobry pomysł więc krzyczy o ratunek, by życia nie stracić na skutek tego czynu. Dokonanie ratunku ratuje jej życie bo się nie wiesza, tylko dynda sobie trochę jedząc dozę strachu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa i tu jeszcze jej się udało... Gorzej jakby skoczyła z wieżowca i w trakcie lotu zdanie zmieniła
To pewnie taki "performens", chciała zaimponować znajomym ale się nie udało.
Stwierdziła. Toż to mało hardowa śmierć. Zapisze się do gangu, w końcu upierdolą mi łeb tępą maczetą. Kurwa jak pomyślę o tych lajkach i piwach pod filmem......
A jeszcze jak fantastico pierdolnie opis na sadolu...
A jeszcze jak fantastico pierdolnie opis na sadolu...
Pewnie popatrzyła na ilość likeów na lajwie z tego i "eee, not this time.".
Ciekawe ilu takich umiera w męczarniach a już nie mają siły się podtrzymywać? Współczesne wieszanie to chuj, bo kark pęka, dawniej rodzina czepiała się nóg konającego i ciągnęła w dół żeby krócej się męczył.
Nawet pizda odwagi nie ma, żeby się powiesić. Właśnie odkryłem, że tacy to mnie jeszcze bardziej od samobójców wkurwiają
Ktokolwiek czyta ten jego bełkot? Ja np. już dawno wyrobiłem sobie taki odruch, że jak widzę Jasia Fasolę, to podświadomie omijam następny blok tekstu.
Zły węzeł zrobiła...
@ToPrzeciezJa każdym takim wpisem i myślą pogarszasz swoją sytuację. "Módl" się aby nie by nie dane Ci zaznać piekła na ziemi(depresji np.) bo będzie ono 10x gorsze dzięki temu co mówisz, myślisz i czujesz teraz. Taki mały pr0tip, obyś nie musiał sobie o nim przypominać jak będzie za późno.
zdun napisał/a:
nic tylko podejść z tyłu i zrobić jej fisting analny
Ja bym poczekał aby się podusiła i wtedy jazda....
tak włąsniem kobiety "popełniają samobójstwo" żeby ktoś je uratował co za załosna płeć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów