Gdy konie w galopie pędzą tumany kurzu wzbijając w powietrze nie powinno się czynić wbiegania przed nie, gdyż w swym żywiole stratowanie mogą kopytami swymi zafundować, co gorze może być nawet od potrącenia skuterem. Kobieta nie wiedziała o tym, że życie przez śmierć może stracić na skutek zabicia końmi więc przebiegła sądząc, że jej się uda...ale się nie udało. Końmi nadepnięta i trącona legła na ziemi jak worek ziemniaków ręką silnego rolnika rzucony.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
na rajdach to samo jest i też nie mogę wyjść z podziwu jakie tępaki chodzą po tej ziemi.
Ja naprawdę mam o większości ludzkości bardzo niskie mniemanie a i tak zawsze mnie zaskoczą i udowodnią, że można upaść jeszcze niżej.
Ja naprawdę mam o większości ludzkości bardzo niskie mniemanie a i tak zawsze mnie zaskoczą i udowodnią, że można upaść jeszcze niżej.
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Proszę Państwa oto przykład na to, iż:
-nie liczy się rasa,
-nie liczy się kraj,
-nie liczy się czas...
Grażyny są wszędzie
-nie liczy się rasa,
-nie liczy się kraj,
-nie liczy się czas...
Grażyny są wszędzie
I kurwa jak na złość w najlepszej sytuacji gdzieś zjeżdża kamerą...
Mogli tępą dzidę dzidą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów