📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja pierdolę, jakie to jest tępe, faktycznie głowa boli patrząc na nią co wyprawia.
Musiała mieć spięcie w mózgu
W sumie dobrze ze kobietki sa z natury głupiutkie.. czujecie jak by każda laska górowała intelektualnie nad każdym facetem, gdyby to my byliśmy takimi własnie głuptusiami?
Fajnie takie głupiutkie młódki się wali, gorzej jak taka zostaje matką Twoich dzieci.
PERKUN napisał/a:
Fajnie takie głupiutkie młódki się wali, gorzej jak taka zostaje matką Twoich dzieci.
A dzieci dziedziczą intelekt po matce i masz głupiego syna i głupią córkę.
Olaf_z_Bajki napisał/a:
A dzieci dziedziczą intelekt po matce i masz głupiego syna i głupią córkę.
tu sie zgadzam w 100% i jeszcze tzreba isc do odmu jej rodznnego zoabczyc czy dom jest czysty, sprzataj, bo jak w domu brod to i u ciebie tez bedzie tak samo wygaldac
I dlatego nie dziwcie się, że masa kobiet ma wbite do głowy (instynkt też im to mówi), żeby szybko znależć faceta. Musi to zrobić póki może argumentować swoim ciałem. Jak kwiatek zaczyna przekwitać to po ptakach. Ani rozgarnięta nie jest ani atrakcyjna. I jeśli uraziłem tutaj mądre laski to przepraszam, ale jesteście w mniejszości i same to widzicie będąc w środku tego babskiego świata.
Ale dupcia fajna i nic jej innego w zyciu nie jest potrzebne...taka prawda znajdzie sobie podobnego jej tłuka co ma troche hajsu po tatusiu
Przecież ma tępa strzała na wskaźniku paliwa strzałkę po której stronie jest wlew.
Oj tam oj tam, za to potrafi włączyć pralkę, załadować zmywarkę... chociaż... przy tym poziomie?
Co za czasy nastały... Kiedyś to człowiek od razu leciał aby pomóc i nie ważne czy to kobieta, facet, gruba, chuda, gruby czy chudy. Teraz lepiej nagrać i wstawić do neta aby się pośmiać ciekawe jakie wy głupie sytuację mieliście.
Wcale nie jest taka głupia. Najważniejsze, że nigdzie nie jebła, a i cofnąć potrafi. Na tym portalu widziałem już dużo głupsze od niej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów