18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Janusz_k 2020-06-29, 10:57 17
Ja pierdolę, jakie to jest tępe, faktycznie głowa boli patrząc na nią co wyprawia.
Zgłoś
dennissliwa 2020-06-29, 11:04 5
Musiała mieć spięcie w mózgu
Zgłoś
Halman 2020-06-29, 11:04 4
W sumie dobrze ze kobietki sa z natury głupiutkie.. czujecie jak by każda laska górowała intelektualnie nad każdym facetem, gdyby to my byliśmy takimi własnie głuptusiami?
Zgłoś
PERKUN 2020-06-29, 11:11 20
Fajnie takie głupiutkie młódki się wali, gorzej jak taka zostaje matką Twoich dzieci.
Zgłoś
Olaf_z_Bajki 2020-06-29, 11:26 21
PERKUN napisał/a:

Fajnie takie głupiutkie młódki się wali, gorzej jak taka zostaje matką Twoich dzieci.

A dzieci dziedziczą intelekt po matce i masz głupiego syna i głupią córkę.
Zgłoś
zwierzak30 2020-06-29, 11:31 2
Można to skomentować jednym słowem.

Kobieta.
Zgłoś
andysmith 2020-06-29, 11:38 5
Olaf_z_Bajki napisał/a:

A dzieci dziedziczą intelekt po matce i masz głupiego syna i głupią córkę.

tu sie zgadzam w 100% i jeszcze tzreba isc do odmu jej rodznnego zoabczyc czy dom jest czysty, sprzataj, bo jak w domu brod to i u ciebie tez bedzie tak samo wygaldac
Zgłoś
bercisko 2020-06-29, 11:40 30
I dlatego nie dziwcie się, że masa kobiet ma wbite do głowy (instynkt też im to mówi), żeby szybko znależć faceta. Musi to zrobić póki może argumentować swoim ciałem. Jak kwiatek zaczyna przekwitać to po ptakach. Ani rozgarnięta nie jest ani atrakcyjna. I jeśli uraziłem tutaj mądre laski to przepraszam, ale jesteście w mniejszości i same to widzicie będąc w środku tego babskiego świata.
Zgłoś
Attero132 2020-06-29, 12:06 8
Ale dupcia fajna i nic jej innego w zyciu nie jest potrzebne...taka prawda znajdzie sobie podobnego jej tłuka co ma troche hajsu po tatusiu
Zgłoś
adi_k0 2020-06-29, 12:23 2
Przecież ma tępa strzała na wskaźniku paliwa strzałkę po której stronie jest wlew.
Zgłoś
lewanmich1 2020-06-29, 12:27 3
Oj tam oj tam, za to potrafi włączyć pralkę, załadować zmywarkę... chociaż... przy tym poziomie?
Zgłoś
roman970227 2020-06-29, 13:41
Co za czasy nastały... Kiedyś to człowiek od razu leciał aby pomóc i nie ważne czy to kobieta, facet, gruba, chuda, gruby czy chudy. Teraz lepiej nagrać i wstawić do neta aby się pośmiać ciekawe jakie wy głupie sytuację mieliście.
Zgłoś
tycho 2020-06-29, 13:49 1
Wcale nie jest taka głupia. Najważniejsze, że nigdzie nie jebła, a i cofnąć potrafi. Na tym portalu widziałem już dużo głupsze od niej.
Zgłoś
Payan 2020-06-29, 14:00
Z kuchni za szybko wyszła.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem