Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
IOI 2017-03-08, 11:31 113
powinni ja dla przykladu wyciagnac za kudly przez okno i przeszurac pare metrow po asfalcie.
Zgłoś
janlew 2017-03-08, 11:34 32
Ale z drugiej strony jak nie życzy sobie być gwiazdą żydowskiego TVNu, to dla czego zmusza ją do tego policja.
Zgłoś
IOI 2017-03-08, 11:36 91
@janlew bo takie jest prawo ze mozna sobie krecic co sie chce pod warunkiem ze sie zasloni twarze, numery czy inne charakterystyczne rzeczy ktore moga zidentyfikowac osobe na nagraniu
Zgłoś
nowynick 2017-03-08, 11:37 18
qnsl napisał/a:

Ciekawe jak zakończyła by się kontrola gdyby nie obecność kamer

Pewnie podobnie tylko bez pierwszych paru minut pierdolenia. Policja wbrew pozorom to całkiem myślące typy, które nie napierdzielają pałą bez powodu...

A co do pani, to strasznie musi mieć jej mąż przepierdolone w domu, mnie po 7 minutach uszy rozbolały
Zgłoś
FrasQs 2017-03-08, 11:41 258
Nie dziwie się że jest samotną matką
Zgłoś
S................e 2017-03-08, 12:06 84
nowynick napisał/a:

A co do pani, to strasznie musi mieć jej mąż przepierdolone w domu, mnie po 7 minutach uszy rozbolały

A oglądałeś? "Jestem samotnie wychowującą matką bez 500+" Czyli chłop już dawno to głupie piździsko puścił kantem bo też wytrzymać nie mógł
Zgłoś
pazuzu 2017-03-08, 12:49 7
Co tu gadać tępa dzida i tyle.
Zgłoś
NiponimajU 2017-03-08, 12:51 21
czasem mam wrażenie, że kobiety to jest jakiś inny pierdolony gatunek lub inne zwierzęta
Zgłoś
OxY 2017-03-08, 13:04 3
Wkurwiona była i waleczna się zrobiła

Z drugiej strony jeśli nie wyrażam zgody, to powinni odpuścić filmowanie.
Zgłoś
~Velture 2017-03-08, 13:53 47
Typowy słoik jebany. Przyjechało do stolicy z wypizdowa i zdziwiona, że dowód do odebrania tam gdzie rejestrowała a nie w słodkim stołecznym kurwidołku.
I taka jedna rura zawekowana robi potem stereotyp wieśniaka warszawiaka.
Zgłoś
BKKWK 2017-03-08, 14:06 8
janlew napisał/a:

Ale z drugiej strony jak nie życzy sobie być gwiazdą żydowskiego TVNu, to dla czego zmusza ją do tego policja.

IOI napisał/a:

@janlew bo takie jest prawo ze mozna sobie krecic co sie chce pod warunkiem ze sie zasloni twarze, numery czy inne charakterystyczne rzeczy ktore moga zidentyfikowac osobe na nagraniu

OxY napisał/a:

Z drugiej strony jeśli nie wyrażam zgody, to powinni odpuścić filmowanie.

Teoretycznie tak, ale zmuś kręcących do wyłączenia kamer w obecności policji. Jest za to drugie wyjście - można kulturalnie poinformować panów kamerzystów, żeby przekazali swoim przełożonym, że w przypadku publikacji choćby fragmentu nagrania wystosujesz pozew. W sądzie sprawa jest do wygrania, ponieważ zawsze znajdą się elementy umożliwiające identyfikację.
Zgłoś
teken 2017-03-08, 15:21 11
jaka tępa kurwa
Zgłoś
mateuszns 2017-03-08, 15:56 31
Wielki szacunek dla policjantów za cierpliwość. Ja bym na ich miejscu jeszcze skontrolował cały samochód żeby zrobić tępej babie na złość.
Zgłoś
Ronoaro 2017-03-08, 16:09 23
Po 2 minutach wysłuchiwania jej smętnego pierdolenia jestem bardziej zmęczony niż po 12-godzinnej zmianie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem