📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oczywiście nie mogło zabraknąć genialnych komentarzy.
W takiej wiosce nawet straży miejskiej nie ma nie wspominając o monitoringu więc zulice mogą czuć siębezkarnie!
To wygląda na jeszcze większe zadupie od Oruni_za_torami_kolejowymi, a to już jakiś rekord.
Zadupie? To bardzo ładna mieścinka muszę przyznać ładne centrum okraszone złotą Polską jesienią. 100x wole to niż asfaltową dżunglę.
a czemu już nie nakręciłeś jak walisz konia na ten widok?
Fajne masz gołębie. One za to srają w centrum.
+ 14 do szacunu na dzielni za to że jak wstała to zdupcy*eś
Że to kobieta wierzę na słowo, bo za cholerę nie widać.
Szcza jebana na zakazie
Szcza jebana na zakazie
co ty zoba jedzie
Zapewne niczym prawdziwy wojownik pancipy, podjarałeś się że pierwszy raz widzisz poza redtubem takie sprośne zabawy i dzielnie strzepałeś kapucyna. Tak trzymaj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów