📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
na początku po przeczytaniu tytułu myślałem, że jej jebniesz cóż, sadol kształtuje tak przewidywanie...
Szczerze to myślałem, że naprawdę się przestraszyła jakiegoś kloca w kiblu.
"Michał no ! Boże święty" jak uroczo. Browar za twe bohaterstwo rycerzu z sandałem
Ten ciekawy jakże filmik nie nadaje się na Sadistica. A jakim cudem dostał się na główną to ja kurwa pojęcia nie mam.
Następnym razem jak już musisz to wrzuć jak ją walisz albo coś. Bo takie gówna to nie przystroją.
Zajebałeś bezbronnego pająka laczkiem i myślisz że jesteś prawdziwym Sadolem?
Bardziej dosadnie. Mówimy stanowcze SPIERDALAĆ KURWA wieśniackim filmikom.
Następnym razem jak już musisz to wrzuć jak ją walisz albo coś. Bo takie gówna to nie przystroją.
ja rowniez piwko od Michala za Michala
Ładnie tego pająka z buta pociągnąłeś,nie miał szans i w ogóle piwo za uratowanie białogłowy.
Jedyne co mnie zastanawia to czemu masz przeciwstawny kciuk w stopie?
Jedyne co mnie zastanawia to czemu masz przeciwstawny kciuk w stopie?
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
enjoypoznan napisał/a:
Ten ciekawy jakże filmik nie nadaje się na Sadistica. A jakim cudem dostał się na główną to ja kurwa pojęcia nie mam.
Dobra, kurwa, bo ręce opadają. Być może Twoi znajomi chwalą się takimi wyczynami jak zabicie pająka, nasranie na żula czy jazda bez biletu. Ale ja na szczęście nie jestem jednym z nich, więc nie mierz mnie ich miarą. Tutaj bardziej chodziło o różnicę reakcji w zależności od płci, według mnie jest to jasno przedstawione, więc jak nie załapałeś to spierdalaj.
A tym razem piwko od Wojciecha dla Michała
Dobrze pociągnął z laczka to obrzydlistwo
Dobrze pociągnął z laczka to obrzydlistwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów