📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przerósł ją lewoskręt.
Kobieta nie kobieta u nas w Przemyślu to i niektórzy faceci tak prowadzą
Ktoś jeszcze ma wątpliwości, dlaczego 95% kobiet kupuje SUVy ?
Bo myślą, że jak się zderzą z ciężarówką, to z tego wyjdą. Nie rozumieją, że jak jebnie w osobówkę 40 ton jadące nawet 50km/h to chyba nawet w czołgu człowiek by to odczuł.
Trzeba mieć ostro zjebaną banie żeby takie rzeczy odpierdalać co oni tam w rosji. Lepiej nie wychodzić na ulice.
A.) a baldahim na boku jj przeszkadzał .
B.) ZA bardzo ja pociagło bo ma kiere nie z tej strony .
C.) Z nikt nie wysiadł i jej nie przypierdolił .
B.) ZA bardzo ja pociagło bo ma kiere nie z tej strony .
C.) Z nikt nie wysiadł i jej nie przypierdolił .
Może chciała zawrócić i jednocześnie skręcić w lewo... a tu taki chuj
@oskiboski - SUVy to typowe samochody dla kretynów, którzy przepłacają myśląc, że mają bezpieczny samochód, a tak naprawdę dają jedynie wskazówkę dla innych kierowców, że ma się do czynienia z gościem, któremu obce jest logiczne myślenie i który nigdy nie powinien dostać prawka do ręki.
@Slonx
Ja osobiście za SUVami nie przepadam i nigdy w życiu bym sobie takiego nie kupił, ale z tego co wiem to raczej typ samochodu w jaki chce się zaopatrzyć konsument to kwestia gustu, a o kurwa gustach sie nie rozmawia tępaku to samo dotyczy tych debilnych komentarzy o muzyce na sadisticu.
Ja osobiście za SUVami nie przepadam i nigdy w życiu bym sobie takiego nie kupił, ale z tego co wiem to raczej typ samochodu w jaki chce się zaopatrzyć konsument to kwestia gustu, a o kurwa gustach sie nie rozmawia tępaku to samo dotyczy tych debilnych komentarzy o muzyce na sadisticu.
PukuS napisał/a:
Kobieta nie kobieta u nas w Przemyślu to i niektórzy faceci tak prowadzą
Bo to już praktycznie teren Związku Radzieckiego
Zbyt duża moc tego autka , jedyne czym mogłaby spróbować jeździć to te mini autka z silnikiem 50 cmm
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów