📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
@Damundo
Jak lecisz na cyklu już kilka lat i nie robisz przerw, a jedynie mosty to jaja robią się malutkie . Kuśka staje od podawanego oralnie/iniekcyjnie (zależy od preparatu) teścia i libido jest spore, ale po odstawieniu jądra nie produkują własnego testosteronu i powrót do naturalnej gospodarki hormonalnej jest trudny lub niemożliwy. Wielu kulturystów tak się zjebało i muszą ładować teścia do końca życia. Co innego pojedynczy cykl i przerwa na odblok, a co innego ciągłe dawkowanie. Chociaż znam gości co zrobili dzieciaka na "wiecznym cyklu".
Jak lecisz na cyklu już kilka lat i nie robisz przerw, a jedynie mosty to jaja robią się malutkie . Kuśka staje od podawanego oralnie/iniekcyjnie (zależy od preparatu) teścia i libido jest spore, ale po odstawieniu jądra nie produkują własnego testosteronu i powrót do naturalnej gospodarki hormonalnej jest trudny lub niemożliwy. Wielu kulturystów tak się zjebało i muszą ładować teścia do końca życia. Co innego pojedynczy cykl i przerwa na odblok, a co innego ciągłe dawkowanie. Chociaż znam gości co zrobili dzieciaka na "wiecznym cyklu".
Damundo mądre słowa ale nie do końca powiedzmy wiedza książkowa jedno praktyka drugie żeby ograniczyć spadek hormonów poniżej krytycznej granicy należy podawać dawki w równych odstępach czasowych, ale jednocześnie dawki nie powinny być zbyt dużym szokiem dla organizmu... najłatwiej było by to zobrazować na wykresie, ale jesteś kumaty więc zrozumiesz o co mi chodzi
A ja myśle ze od sterydów chuj z jajami , albo mu zanik albo odpadł.
Głupio mu było to założył stanik jako to że jest kobietą .
Głupio mu było to założył stanik jako to że jest kobietą .
tu z partnerem [ciekawe co on sobie myśli jak ją rucha]:
— Albert Einstein
@ButcheredAtBirth
To może też być austryjaczka bo adres na plakacie z tyłu kończy się na .at
To może też być austryjaczka bo adres na plakacie z tyłu kończy się na .at
Nowa płeć!!
Płeć obrzydliwa
Płeć obrzydliwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów