📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
No musiał teoretycznie zmienić płeć żeby coś osiągnąć
Oglądam... myślę "przecież to facet, skąd pomysł, że to może być kobieta?"
Po 10 sekundach zauważam stanik :O
Po 10 sekundach zauważam stanik :O
Stara dobra niemka o co wam chodzi? po godzinach pewnie sra na klate i obciaga koniowi... taki urok niemek
To JEST facet....
Swallow_my_pride napisał/a:
To JEST facet....
tylko mu jaja urwało
taki sport... kobiety zwiększają masę i muskulaturę maksymalnie bo to się liczy w tych zawodach, niestety, żeby to osiągnąć biorą różne specyfiki hormonalne (taaak nie wypisze wszystkich bo skutki dawki są przeróżne, temat rzeka) jak chcecie ładne panie to do konkursu bikini i fitnessu
a tak wygląda MS O.:
a tak wygląda MS O.:
Myślę, że lesbijka.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Spece tam wyżej, jak Einsteiny doszliście do tego, że to Niemka?
PS. Chciałbym zobaczyć tego, kto z nią sypia
PS. Chciałbym zobaczyć tego, kto z nią sypia
@ButcheredAtBirth skoro są ludzie, którym podobają się BBW (ekstremalnie spasione kobiety - babka poniżej 120 kilo to dla nich brzydal , znajdują się amatorzy na transów to pewnie i znajdują się chętni na takie "coś"...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów