Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Kobieta jest potrzebna więcej jak rower" - i za to hasło warto oglądać 'Chłopaków do wzięcia"
nie warto
O gustach się nie dyskutuje
Dyskutuje. Twoje sa zwyczajnie chujowe. To, ze kilka osob lubi lykac gowno brandzlujac sie pod patole w zalosnych programach tv nie nazywaj tego gustami tylko tym czym na prawde jest. Zenującym, chujowym, dennym gownem. Dziekuje, juz mi lepiej
O gustach się nie dyskutuje
Tak mówią ludzi, którzy nie mają gustu, bądź jest on chujowy
A na serio, mówienie, że "o gustach się nie dyskutuje" to głupi frazes.
Prosty przykład: Powiedzmy, że rozmawiasz ze znajomym o filmach i dzielicie się tym, jakie filmy lubicie, które uważacie za słabe itd. Wiesz jak to się nazywa? Dyskusja o gustach. O gustach się dyskutuje, ale się ich nie neguje. No chyba, że ktoś ma chujowy gust, to możesz mu to wypunktować
Ale chłopaki do wzięcia to i tak niezłe gówno więc wyjdź stąd
Siedzę u ginekologa, moja stara weszła na wizytę a ja wśród babek odpaliłem tego asa Już mnie nienawidzą
Wytłumacz im, że o gustach sie nie dyskutuje.
Jak Ci przyznają rację to nie neguj
"Kobieta jest potrzebna więcej jak rower" - i za to hasło warto oglądać 'Chłopaków do wzięcia"
dałem piwko, choć myślałem o
,,Chłopakach z baraków,,
Judasz_Iskariota,
jutro judasz okarze się kutasem i słabym człowiekiem,
gratuluję wyboru nicka
pewnie jesteś podobnym człowiekiem
trochę siara, ale debili nie brakuje
@lysout nie przejmuj się tymi sadolami, chyba ich kac jebie albo robota w korporacji przygniotła.
Ale chłopaki do wzięcia to i tak niezłe gówno więc wyjdź stąd
Ledwo miesiąc tu jesteś, to leć obciągać starszym młodziak, a nie pierdol.
Dyskutuje. Twoje sa zwyczajnie chujowe. To, ze kilka osob lubi lykac gowno brandzlujac sie pod patole w zalosnych programach tv nie nazywaj tego gustami tylko tym czym na prawde jest. Zenującym, chujowym, dennym gownem. Dziekuje, juz mi lepiej
Dobra - co proponujesz w Tv frajerze?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów