📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przecież się ru(sz)cha
Ps.: Tako to bym na śpiocha brał
Ps.: Tako to bym na śpiocha brał
Jedyne, czego dokonał w swoim marnym życiu, to zajebał z nienacka bejsbolem babie w łeb.
Może czuć się spełnionym człowiekiem.
Co za szambo.
Co za szambo.
Chyba się starzeje, ciężko mi się to ogląda . Wyobraźcie sobie, że wasza matka, żona czy ktokolwiek bliski dostaje śmiertelny cios od takiego podczłowieka.
Kibole, cyganie, patologia 500+ i tacy bandyci budzą we mnie ogromne obrzydzenie.
W przyszłości jak już będzie mi wszystko jedno to postaram się zabrać kilkunastu ze mną.
Kibole, cyganie, patologia 500+ i tacy bandyci budzą we mnie ogromne obrzydzenie.
W przyszłości jak już będzie mi wszystko jedno to postaram się zabrać kilkunastu ze mną.
@up Pierdolisz, pierdolisz, a jak będzie Ci wszystko jedno, to i tak sprzed monitora nie wyjdziesz
Hazio napisał/a:
Chyba się starzeje, ciężko mi się to ogląda . Wyobraźcie sobie, że wasza matka, żona czy ktokolwiek bliski dostaje śmiertelny cios od takiego podczłowieka.
Nie starzejesz sie, kazdy normalny czlowiek (wliczajac to swirow z sadoli) nie czuje przyjemnosci z ogladania cierpienia niewinnych osob. Inna sprawa kiedy jest to jakis zlodziej czy gwalciciel i mamy filmik z brazylii gdzie jest samosad, jednakze podczas ogladania filmiku takiego jak ten scyzoryk sam sie otwiera w kieszeni.
i w końcu sadol w pełnej klasie bez wykop'a i jakiegoś innego badziewia
Budrys2000 napisał/a:
Jedyne, czego dokonał w swoim marnym życiu, to zaj***ł z nienacka bejsbolem babie w łeb.
Co za szambo.
A może zgwałciła jego syna? Albo jego albo coś mu zajebała nie wiem... Huj mu w dupę i tamtej też
no i weż,
baba zobaczy filmik, staje się zaraz feministką, bo
pojeb i dębowa pała
jestem za ustawą która zakazuje internetu kobietom
baba zobaczy filmik, staje się zaraz feministką, bo
pojeb i dębowa pała
jestem za ustawą która zakazuje internetu kobietom
Budrys2000 napisał/a:
Jedyne, czego dokonał w swoim marnym życiu, to zajebał z nienacka bejsbolem babie w łeb.
Co za szambo.
Spełnionym czym?
Chciałeś powiedzieć gównem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów