📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
to jest takie stare, że aż starsze niż internet
jebany gatunek podludzi nie potrafiący myśleć logicznie i samodzielnie, ciągle szukający wzorców w necie, celebrytach i innych bodźcach pochodzących z mass mediów, które to kształtują kolejne pokolenia tępaków. czepiają się typa, że zdjęcie wrzucił, że tamten kawałek filmiku wrzucił, a że tamten użył jakiegoś starego zwrotu... chuj tam aj tam! jednemu skojarzyło się z filmem, jeden wrzucił kawałek filmiku , kolejny chciał coś napisać więc pierdolnął jakieś zdanko i wszyscy są happy.
Cytat:
Niby nie, bo jak nie było Internetu to nikt tak nie mówił! Bo nie było Internetu!
Touché
@djhexe
To sa tzw humorystyczne memy. Jak sama nazwa wskazuje jest to forma rozrywki i nic ponad to, jesli zaczynasz w tym widziec znamiona diabla to czas najwyzszy wylaczyc Peceta.
To sa tzw humorystyczne memy. Jak sama nazwa wskazuje jest to forma rozrywki i nic ponad to, jesli zaczynasz w tym widziec znamiona diabla to czas najwyzszy wylaczyc Peceta.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów