📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dobra sugestia
@up Od kiedy mendy i wszy na talerzach są przyjazne środowisku, a tym bardziej facetowi ?
DaaanielSan napisał/a:
@up Od kiedy mendy i wszy na talerzach są przyjazne środowisku, a tym bardziej facetowi ?
o0
nigdy bym takiego argumentu nie wymyślił. niezłą patolkę w domu musisz mieć, skoro twoja kobieta ma wszy łonowe...
myjcie się częściej
rrdzony napisał/a:
o0
nigdy bym takiego argumentu nie wymyślił. niezłą patolkę w domu musisz mieć, skoro twoja kobieta ma wszy łonowe...
myjcie się częściej
co Ty nie widzisz, że to czarnuchy czy strugasz na siłę wariata?
mgoboe91 napisał/a:
na pewno chcecie zeby miejsce kobiety bylo w kuchni??
Z jakim Ty pytaniem w ogóle wyskoczyłeś?
rrdzony napisał/a:
o0
myjcie się częściej
Chyba patelkę, z resztą co widać po zamieszczonym obrazku
Nie chce mi się cytować, ale mam mgliste wrażenie, że trzeba być osobą odrobinę nazbyt mocno przytłoczoną obowiązkami dnia codziennego, żeby nie stwierdzić, ze "to murzyń... wróć, afroamerykańska (...)" to zamierzony zabieg stylistyczny (czy tam jaki tam, no) a nie błąd.
A gdybym za każdą wprost ociekaająąącą ironią uwagę "niech ten tam wyżej zainwestuje w słownik, słowniki nie gryzą" dostawała grosika, to miałabym w pip dużo grosików.
Making them suffer is an art.
A gdybym za każdą wprost ociekaająąącą ironią uwagę "niech ten tam wyżej zainwestuje w słownik, słowniki nie gryzą" dostawała grosika, to miałabym w pip dużo grosików.
Żeby było czym gary piaskować w osadach.
A Wy myślicie, że po co mają Saharę w Afryce?
Żeby było czym gary piaskować w osadach.
Ja pierdolę, jeden drugiego chce zgasić chujową ripostą żeby tylko jego komentarz został wyróżniony największą ilością piw. Na prawdę dziecinne...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów