Ładny start w wykonaniu kobiety, chociaż nie jestem pewien czy to faktycznie ona siedziała później za kierownicą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
no i że co?
ma gębę w "podkowę" jak Linda.
w 26 sekundzie jest cięcie. Co oznacza , że to nie ona prowadzi to auto. Chyba nie wierzyliście, że kobieta wypuszczona z kuchni umiała by jeździć samochodem. :0
Kurwa mac! Niech ktos dzwoni po policje! Ukradla mi samochod!!!
Piwa nie ma. Film fejk. No i za ładna to to ona nie jest. Ani z rozjechanego dupska, ani z kurewskiego wyrazu twarzy...
No fakt niesamowite! Dzisiejszymi naszpikowanymi elektronika i systemami zapezpieczajacymi typu abs, esp, cc, z automatyczną lub polautomatyczna skrzynia biegow itd samochodami faktycznie trudno ruszyc nawet facetowi haha. Niech cwaniara ruszy Camaro z 1969 to moze bedzie na co popatrzec.
M5 w automacie.
poczytaj najpierw sobie
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów