Ładny start w wykonaniu kobiety, chociaż nie jestem pewien czy to faktycznie ona siedziała później za kierownicą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Ładna dupa z twarzy
albo kutasa
Głupia cipa, hameryka i M5 w automacie z wymienioną końcówką wydechu na chińską. Widać, że ktoś, kto nakręcił filmik chciał się pochwalić dupeczką i M5-tką.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Naprawdę nie widzicie, że filmik po tym jak zamyka szybę jest ucięty? To oczywiste, że nie ona rusza.
Naprawdę uważacie że ta panna jest ładna? Człapie do tej fury jakby przed sekundą wyjebało ją 40 czarnych rozbójników. Cherlawa jak większość, a ryj trochę taki psi. Nie to nie jest fajna dupa.
remi1982 napisał/a:
Głupia cipa, hameryka i M5 w automacie z wymienioną końcówką wydechu na chińską. Widać, że ktoś, kto nakręcił filmik chciał się pochwalić dupeczką i M5-tką.
M5 w automacie... ty jesteś pierdolnięty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów