Kobiecie w rozjeździe nóg pomaga lód co skutkuje trzymaniem się męża w ramach pomocy we wsiadaniu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubię zimę
Ja pierdole ale Ci Kanadyjczycy są dziwni. Ja nie wiem jak można trzymać szympansa w domu?
Jest jakaś opcja abym nie widział postów od fantastico? Wkurwiają Mnie te głupie opisy ani to śmieszne ani oryginalne. Tylko bolą Mnie oczy i jak się czyta takie pierdoły to potem się utrwala taka idiotyczna składnia.
up jest opcja
musisz zrobić mu loda i dać odbyt na 20 minut
musisz zrobić mu loda i dać odbyt na 20 minut
Jaka tępa idiotka.. nie dość, że idzie po tym lodzie jak idzie, to po wejściu do samochodu instruuje męża jak ma iść, żeby się nie wyjebał ale mnie irytuje takie zachowanie.
zajebałbym Ci bity penerze ale kurwa nie dają mi... i nagle odkrył waść że jest waść mość zwykłym pedalstwem... kurwa po prostu ci zajebie, może wtedy się ogarniesz....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów