📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie mi nie uwierzycie, ale dziś miałem niemal identyczną sytuację w robocie. Nie było pracownika technicznego, więc szef do mnie:
- Areczku, zawieź te wody na 6 piętro, bo za chwilę zebranie, tylko pamiętaj, Muszynianka jest dla zarządu, ty masz w kranie.
No ale abstrahując, tak samo zablokowałem sobie drzwi zgrzewką, również ją potem odstawiłem, drzwi się zamknęły, i uwaga: tu będzie wstrząsający zwrot akcji: winda pojechała do góry, drzwi się potem otwarły, a ja nawet nie musiałem się z nimi ręcznie szarpać, żeby przecisnąć się szybem!
Może kiedyś napiszę na ten temat książkę, albo wystąpię u Elżbiety Jaworowicz, jeszcze się zastanawiam.
- Areczku, zawieź te wody na 6 piętro, bo za chwilę zebranie, tylko pamiętaj, Muszynianka jest dla zarządu, ty masz w kranie.
No ale abstrahując, tak samo zablokowałem sobie drzwi zgrzewką, również ją potem odstawiłem, drzwi się zamknęły, i uwaga: tu będzie wstrząsający zwrot akcji: winda pojechała do góry, drzwi się potem otwarły, a ja nawet nie musiałem się z nimi ręcznie szarpać, żeby przecisnąć się szybem!
Może kiedyś napiszę na ten temat książkę, albo wystąpię u Elżbiety Jaworowicz, jeszcze się zastanawiam.
VOL 2??
I xhuj drzwi się zamykają i się zamknęły.
A czy poszła w dół czy w górę ?
Rozciągnęło babę ?
Kurdeee
A czy poszła w dół czy w górę ?
Rozciągnęło babę ?
Kurdeee
Co tu się wyrabia. Ta baba z psychiatryka uciekła na bank
Ale idiotka
Chyba są tylko dwa logiczne wyjaśnienia tej pojebanej akcji: atak klaustrofobii albo niedojebanie mózgowe.
oni puścili ten film od tyłu? o co tu chodzi ....
Niesamowite jak w pewnym momencie ludzie pod wpływem stresu tracą rozum i adrenalina podpowiada im takie głupie rozwiązania...NIEBYWAŁE!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów