📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
One tylko jedno potrafią ciągnąć a i tak rzadko się zdarza.......
W takich zawodach reprezentacyjnych, gdzie wystarczy stać i nic nie mówić, często decyduje bardziej wygląd niż umiejętności.
Pewnie chcieli być poprawni i ten koleś to jest rudy transseksualny gej a ta laska to feministka, która udawała, że nie może pociągnąć tylko po to, by koleś ruszył dupę i bezczelnie ją dyskryminował, pokazując jaka to jest słaba i nie jest w stanie wykonać zadania, które wykonuje mężczyzna.
Pewnie chcieli być poprawni i ten koleś to jest rudy transseksualny gej a ta laska to feministka, która udawała, że nie może pociągnąć tylko po to, by koleś ruszył dupę i bezczelnie ją dyskryminował, pokazując jaka to jest słaba i nie jest w stanie wykonać zadania, które wykonuje mężczyzna.
Równouprawnienie w praktyce.
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Nosz kurwa to jest kwintesencja tego spierdolenia. Feministki i inne zjeby wmawiają kobietom że potrafią robić to co facet i te głupsze kobiety serio w to wierzą. Potem same się ośmieszają jak na tym filmiku ale winnym nie jest pizda która jej to wmówiła tylko winnym są wszyscy którzy czują zażenowanie tym że kobieta jednak sobie nie radzi(lewicowa logika).
Wmów Daunowi że jest ptakiem i potrafi latać. Po tym jak wyskoczy z okna i się zabije miej pretensje do grawitacji.
*Przepraszam wszystkich z zespołem Downa za moje chujowe porównanie. Mam ogromny szacunek do Downów i ich ciężkiego życia i ich dzielnych rodzin, w przeciwieństwie do feministek do których nie mam ani troche szacunku i współczucia.
Wmów Daunowi że jest ptakiem i potrafi latać. Po tym jak wyskoczy z okna i się zabije miej pretensje do grawitacji.
*Przepraszam wszystkich z zespołem Downa za moje chujowe porównanie. Mam ogromny szacunek do Downów i ich ciężkiego życia i ich dzielnych rodzin, w przeciwieństwie do feministek do których nie mam ani troche szacunku i współczucia.
Lat ewolucji nie oszukasz zjebana ideologia "gender studies". Dlatego kobiety mają mniejsze stopy by stały bliżej zlewu.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Nie rozumiem kobiet, które chcą być na siłę jak mężczyźni.
bakus1233 napisał/a:
Nie rozumiem kobiet, które chcą być na siłę jak mężczyźni.
Ja jeszcze zrozumiem, dazy sie do ideału. Nie rozumiem mężczyzn którzy chca byc jak kobiety.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Widać, że jej nie przeszkolono. Ta kobieta nawet nie ma rękawiczek
Szach. mat
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Szach. mat
wszystko inne sami widzicie, a wierzcie mi
taki kurwiszon nawet nie przeprosi
że jest chujowa
ale żeby nie było, ostrzegałem was przed takimi, więc pretensje na inny adres
ciągnięciu,
wszystko inne sami widzicie, a wierzcie mi
taki kurwiszon nawet nie przeprosi
że jest chujowa
ale żeby nie było, ostrzegałem was przed takimi, więc pretensje na inny adres
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów