18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Halman 2019-06-14, 17:53 10
czekamy na wypowiedz feministek...
Zgłoś
arturek_w 2019-06-14, 17:58 23
One tylko jedno potrafią ciągnąć a i tak rzadko się zdarza.......
Zgłoś
bodzionek 2019-06-14, 17:59 8
W takich zawodach reprezentacyjnych, gdzie wystarczy stać i nic nie mówić, często decyduje bardziej wygląd niż umiejętności.
Pewnie chcieli być poprawni i ten koleś to jest rudy transseksualny gej a ta laska to feministka, która udawała, że nie może pociągnąć tylko po to, by koleś ruszył dupę i bezczelnie ją dyskryminował, pokazując jaka to jest słaba i nie jest w stanie wykonać zadania, które wykonuje mężczyzna.
Zgłoś
Ronoaro 2019-06-14, 18:02 5
Równouprawnienie w praktyce.

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2019-06-14, 18:08 57
Nosz kurwa to jest kwintesencja tego spierdolenia. Feministki i inne zjeby wmawiają kobietom że potrafią robić to co facet i te głupsze kobiety serio w to wierzą. Potem same się ośmieszają jak na tym filmiku ale winnym nie jest pizda która jej to wmówiła tylko winnym są wszyscy którzy czują zażenowanie tym że kobieta jednak sobie nie radzi(lewicowa logika).

Wmów Daunowi że jest ptakiem i potrafi latać. Po tym jak wyskoczy z okna i się zabije miej pretensje do grawitacji.
*Przepraszam wszystkich z zespołem Downa za moje chujowe porównanie. Mam ogromny szacunek do Downów i ich ciężkiego życia i ich dzielnych rodzin, w przeciwieństwie do feministek do których nie mam ani troche szacunku i współczucia.
Zgłoś
poligon6 2019-06-14, 18:34 8
Lat ewolucji nie oszukasz zjebana ideologia "gender studies". Dlatego kobiety mają mniejsze stopy by stały bliżej zlewu.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
b................3 2019-06-14, 18:41 3
Nie rozumiem kobiet, które chcą być na siłę jak mężczyźni.
Zgłoś
poligon6 2019-06-14, 18:43 18
bakus1233 napisał/a:

Nie rozumiem kobiet, które chcą być na siłę jak mężczyźni.

Ja jeszcze zrozumiem, dazy sie do ideału. Nie rozumiem mężczyzn którzy chca byc jak kobiety.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
kolosasz 2019-06-14, 18:52
Widać, że jej nie przeszkolono. Ta kobieta nawet nie ma rękawiczek

Szach. mat

Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?

tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Zgłoś
~_Yarko_ 2019-06-14, 19:04 83
Zgłoś
AlaksanderLukaszenka 2019-06-14, 19:18 5
Ale pieniążki bierze takie same jak facet. Co za chujnia.
Zgłoś
FransFr 2019-06-14, 19:19 3
Mogłą dłońmi spróbować ruchem wzdłużnie posuwistym skusić armatę do wystrzału.

Jedynym wyznacznikiem siły państwa i narodu jest głębokość szeregów wysyconych żelazem
Zgłoś
Swinkwizytor 2019-06-14, 20:53
@_Yarko_

Jaki fejk.
Zgłoś
edek.bajzel 2019-06-14, 21:43
obejrzałem do połowy, bo kiepska w
ciągnięciu,
wszystko inne sami widzicie, a wierzcie mi
taki kurwiszon nawet nie przeprosi
że jest chujowa

ale żeby nie było, ostrzegałem was przed takimi, więc pretensje na inny adres
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów