Kobieta nie miała biletów, nie chciała okazać dowodu osobistego aby wypisali mandat. Kontrolerzy wezwali policje, kobieta chciała uciec i...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Z tego co zrozumiałem, to chcieli ją pierdolić za brak biletu a ona po prostu nie miała na to czasu
Ojciec kumpla był kanarem, zawsze jeździło się bez biletów. Całkiem miły gość, zawsze uprzejmy, jak widział, że ktoś naprawdę biedny to puszczał wolno.
Ja wiem, że czasem kanary gnoje,ale ludzi, którzy robią awanturę i się z biletowymi szarpią to nie kumam. Zrobią z siebie cyrk, żeby nie zapłacić tych 5 dyszek - bo tak się da ugadać na spokojnie z większością kanarów jak mniemam. Już pomijając fakt, że można normalnie kurwa wydać te 3zł na bilet, a jak już się nie wyda to znieść konsekwencje z jakimkolwiek honorem no kurwa. A do tego wszystkiego to społeczne przyzwolenie i ZAWSZE stawanie w obronie pasażera, który nie kupił jebanego biletu. Dziwne, że nie ma takiego ogólnego przyzwolenia na wypierdalanie towaru ze sklepu -_-
Osobna sprawa, że komunikacja miejska powinna być darmowa jak w pysk strzelił.
Osobna sprawa, że komunikacja miejska powinna być darmowa jak w pysk strzelił.
laska zaskoczona że kontrola,a czego się spodziewała jadąc na gapę-księdza z kolędą!?
lek na to wszystko to zlikwidować komunikację publiczną, niech tym zajmie się wolny rynek wtedy tych jebanych socjalistycznych złodziei i oszustów jeżdżących na gapę nikt nie wpuści do przejazdu bez opłaty jak to jest w prywatnych busach, . . . . nie stać cię socjalny pasożycie to idź piechotą kurwa!!
wolałbym kupic 2 piwa niż dac na bilet 3 zł. a tą złotuwkę to zawsze się skołuje pod sklepem chodzby niewiem co.
Płacę co miesiąc z miesięczny 170 zł, skm,pr,pkm + busy i muszę odżałować. Mega mnie wkurwiaaa jak taka menda jeździ na gapę. Nie stać na bilet? To z buta niech zapierdalaa. Jak ja nie miałem na bilet to cisnąłem na rowerze albo z buta. Ostatnio dosłownie zabrakło mi do biletu i najebany spacerkiem doszedłem na chatę. Ćwoki! Inni płacą, a inni cwaniaczą, buraki.
Nie dość że w pionie, to jeszcze z lekka dozą niepewności, jednym słowem kamerzysta do bani. A co do kobiety to siara jak chuj, sam czasami jeździłem na gape, ale jak już zostałem złapany to mandat brałem na klate ze wszystkimi honorami.
Ludzie nie róbcie takiej trzody błągam kurwa,kupcie bilet za 1,50 albo zapłaccie mandat nie róbcie z siebie cebuli
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów