📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Lubię takie parodie Bo jak fajna laska strzeli sobie taka fotę to zazwyczaj nikt się nie zastanawia jak bardzo bez sensu jest to ujęcie
Kolejna.
Bądź czujny, bo ciągle cię obserwują
messmaker napisał/a:
Wygoń matkę po nowe wiadro internetu.
Niestety mieszkam sam i matka z wiadrem mi nie pomoże . Ale zakładam, że u Ciebie to regularnie z wiadrem latają do studni żeby obejrzeć trupy na hardzie
*Konfiguracja AD Block naprawiła wszystko. Mogę teraz pogonić twoją matkę, żeby wracała do domu bo rano musisz śniadanko zjeść . A taki miły wieczór był...
Niektóre z tych parodii , a szczególnie osoby parodiujące nie są małe .
Co opierdala gość na czwartym zdjęciu? Wygląda jak kot w chlebie.
Czy klapsznita z kotem. Jak zwał tak zwał.
Czy klapsznita z kotem. Jak zwał tak zwał.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów