Co ciekawe, facet jej nie wpierdolił, a chyba poszedł kłócić się z innymi uczestnikami wypadku
Co ciekawe, facet jej nie wpierdolił, a chyba poszedł kłócić się z innymi uczestnikami wypadku
mąż to jej wpierdoli jak przemyśli temat w jaki sposób jego żona zdobyła prawo jazdy
Nie mierz innych swoją miarą
Już sie zatrzymywała a mąż drze na nią ryja JEDZ no i pojechała.
chciał ukarać kolesia że se skręci przed jego autem i rozjebał 3 auta
ma racje pozabijają sie zanim dojada do nasRuskie pojda na wojne? Jak oni kurwa nie ogarniaja prostego zmechanizowanego pojazdu jakim nazywamy dzis SAMOCHOD. Zanim przyjada do nas czolgami to sie rozpierdola gdzies na bialorusi na rondzie lub skrzyzowaniu. Popierdolony narod wschodnich idiotow
chyba zgubiła muzg
ech maleństwo... przeliteruj mi to...
tylko powoli "muzgowcu" co bym nadążyła...
tak po krótkich przemyśleniach: chyba, że Ty nie uznajesz "ó" - taka forma buntu
Wpierdol to nalezy sie "komentatorom bocznym" czyli takim chujom co krzyczą Ci nad uchem ...
Już sie zatrzymywała a mąż drze na nią ryja JEDZ no i pojechała.
Ni chuja nie zrozumiałeś.
Facet wrzeszczy:
Dokąd kurwa jedziesz! Kurwa! Pizdiec! Hamuj! Dokąd jedziesz? Kurwa twoja mać.
bym cie przepchał tym maleństwem jak kibel przepychaczką
ech maleństwo... przeliteruj mi to...
tylko powoli "muzgowcu" co bym nadążyła...
tak po krótkich przemyśleniach: chyba, że Ty nie uznajesz "ó" - taka forma buntu