a później za autem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Totalnie nie rozumiem jej zachowania. Podbiegła kawałek, zamknęła drzwi, została w tyle, znowu zaczęła biec - WTF?
nie staraj się zrozumieć toku myślenia kobiety, może sie okazać że dążysz do nicości
Chciała spierdolić z miejsca wypadku
maż wiedział jak się to skończy i specjalnie skierował kamerkę na nią a nie na droge ;D
sadysta
sadysta
Prawko zdawała pewnie w MINI
Co za tępa strzała... kobietę tylko za kółko wpuścić i takie efekty, ale pierdolić będą jakimi one są dobrymi kierowcami
kurwa mialem to wrzucic ale uznalem ze to suchar
nie wierze. Wysiadła i zdziwiona, że auto rusza skoro nie zarzuciła ręcznego. W dodatku na końcu zamknęła drzwi. Gdyby to nie była ładna panna to rzekłbym, że do gazu
Jeszcze bez pasów jebana jeździ, szkoda że nie wyleciała przez szybę ;D
1. pasy
2. muza na full zeby przypadkiem nie bylo wiadomo co dzieje sie na drodze
3. zamyka drzwi jak widzi że auto jej spierdala (?)
4. drze morde nie wiadomo na kogo
5. wychodzi z samochodu nawet nie patrzac czy ktos jej zaraz nie potraci przy omijaniu
krótko mowiąc, DO GAZU
moim zdaniem co dziesiąta kobieta powinna dostawać prawo jazdy, po dwoch egzaminach i teście psychologicznym na okres próby do lat 5
2. muza na full zeby przypadkiem nie bylo wiadomo co dzieje sie na drodze
3. zamyka drzwi jak widzi że auto jej spierdala (?)
4. drze morde nie wiadomo na kogo
5. wychodzi z samochodu nawet nie patrzac czy ktos jej zaraz nie potraci przy omijaniu
krótko mowiąc, DO GAZU
moim zdaniem co dziesiąta kobieta powinna dostawać prawo jazdy, po dwoch egzaminach i teście psychologicznym na okres próby do lat 5
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów