Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiesz, że właścicielami agencji towarzyskich w 90% są kobiety? Że elementy do produkcji za pomocą CNC obrabiają lepiej niż pałę? Że logistykę w przemycie narkotyków ogarniają kobiety?
One JUŻ dawno wyprzedziły samców.
Gdyby nie było kobiet na świecie, gówno byś zdziałał i nadal jeździł na obiady do mamusi.
Bo kobiety nadają się tylko do burdelu.
CNC wymyślili i skonstruowali mężczyźni. To oni je serwisują i programują. Zmodyfikowali je tak aby nawet kobieta była w stanie ogarnąć.
A logistyka kobiet w przemycie narkotykow polega na tym, że wkłada im się ją do dupy i wysyła za granicę.
CNC wymyślili i skonstruowali mężczyźni. To oni je serwisują i programują. Zmodyfikowali je tak aby nawet kobieta była w stanie ogarnąć.
A logistyka kobiet w przemycie narkotykow polega na tym, że wkłada im się ją do dupy i wysyła za granicę.
No i widzisz, bez kobiet nawet najlepsze pomysły byłyby niewykonalne
Końcówka mnie zaskoczyła. Chyba nie da się w tym żadnej logiki znaleźć.
Deus Vult kurwa.
Miała rozjechać to rozjechała, skoro się wyratował w jedną stronę to dała wsteczny i jeb.
Słowo ciałem się stało.
Gdyby nie kibel pod kołami to nie wiadomo na czym by się zatrzymała
[ Dodano: 2024-09-08, 09:43 ]
Dobrze mówi!