Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
trzeba bylo szybciej zapierdalac. na pasach pare metrow wczesniej nawet nie zyczyl przyhamowac. nie szkoda mi obu.
Dzwoń na policję frajerze
trzeba bylo szybciej zapierdalac. na pasach pare metrow wczesniej nawet nie zyczyl przyhamowac. nie szkoda mi obu.
Jakiś ty mądry i elokwentny… to wytłumacz jeszcze końcówkę filmu, wsteczny i gong, bo tylko do motopizdeczki się przyjebałeś. Jak widać masz ograniczone pole widzenia.
Końcówka mnie zaskoczyła. Chyba nie da się w tym żadnej logiki znaleźć.
Czyli wiedziałeś że będzie baba za kierownicą i jeszcze coś cię zaskoczyło? Prawko od niedawna? Bo że mądrości życiowej brak to już wiem.
Czyli wiedziałeś że będzie baba za kierownicą i jeszcze coś cię zaskoczyło? Prawko od niedawna? Bo że mądrości życiowej brak to już wiem.
A skąd wiesz? Rozwiń myśl.
Jebane pustaki... Baba to baba, jedyne urządzenia jakie powinna obsługiwać to: zmywak kuchenny, łopata, grabie do ogrodu, ścierka do naczyń wycierania, no może i jeszcze kran. A już na 100% nie powinno być dozwolone poruszanie się po drogach publicznych bez nadzoru, włączając drogi bubliczne w domu publicznym. Finito.
Już nawet arabowie zezwolili im na obsługiwanie pojazdów mechanicznych. A Ty chcesz nas uwsteczniać...
Już nawet arabowie zezwolili im na obsługiwanie pojazdów mechanicznych. A Ty chcesz nas uwsteczniać...
Same się uwsteczniacie i finito. To tak jak czarnuchy: technologia od białego człowieka doszła a czarnuchy nie doszły do bycia białym człowiekiem. Czasem się któryś zdarzy, tzw: "czarny człowiek", ale 99% to zwykłe ciemne małpy z ciemnym rozumem czarnucha myślącego w stylu Kalego. Przykro mi jeśli jesteś ogarniętą babką i cię to dotknęło, bez urazy. Wstaw fajnego posta to ci piwo postawię jako zadość uczynienie.
One JUŻ dawno wyprzedziły samców.
Gdyby nie było kobiet na świecie, gówno byś zdziałał i nadal jeździł na obiady do mamusi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów