📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gnoyek1990 napisał/a:
@POLAK_nie_polaczek
Weź się kurwa przygłupie nie kompromituj i idz syfy wyciskać przed lustrem i siedzieć cały dzień przed kompem
Od kiedy wiedza kompromituje? Raczej ty i inni twojego pokroju się kompromitujecie brakiem wiedzy. Już widzę, że takim jak ty wystarczyłoby puścić muzykę z winampa i już byś mówił, że to dj roku
Gnoyek1990 morda przygłupie zacznijmy od tego że to coś koło muzyki nawet nie stało
chodzi mi o te dzwięki
chodzi mi o te dzwięki
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Gnoyek1990 napisał/a:
@POLAK_nie_polaczek
Sugerowałem debilu abyś sam się wziął do roboty a nie będziesz kurwa przytaczać innym że i tak gówno robią. Dobrze ,ze ty robisz oprócz pisania pojebanych postów. Zrób coś i wrzuć jak taki pro jesteś
Mój kumpel jest Dj'em i gra na plackach, więc wiem o czym mówię a ja sam nie mam zamiaru tego robić, bo mnie to tak nie jara. Ja zajmuję się beatboxem od 10 lat i mi nic więcej w tym klimacie nie potrzeba. Tak kurwa, już lecę kręcić film, żeby udowadniać coś jakiemuś niedojebowi z internetu. Współczuję Ci.
Wasze komentarze są dużo ciekawsze niż sam filmik. Nic tylko brać popcorn.
@Gnoyek1990
Nie lubisz straży miejskiej? - zostań strażnikiem? (żeby móc się o nich wypowiadać)
Nie lubisz niemców? - zostań niemcem (żeby móc mówić, że są źli)
Nie lubisz szamy z maka? - zacznij tam pracować (wreszcie będziesz mógł skrytykować ich jedzenie!)
PS: Jesteś idiotą.
Nie lubisz straży miejskiej? - zostań strażnikiem? (żeby móc się o nich wypowiadać)
Nie lubisz niemców? - zostań niemcem (żeby móc mówić, że są źli)
Nie lubisz szamy z maka? - zacznij tam pracować (wreszcie będziesz mógł skrytykować ich jedzenie!)
PS: Jesteś idiotą.
@Babilonczyk
Za to ty kurwa wszystkie umysły pozjadałeś
@@POLAK_nie_polaczek
Wiesz a mój kolega pilotuje śmigłowce wiec wiem coś o tym, ale nie zajmuje się tym bo mnie to nie jara
a od 10 lat zajmuje się hodowlą jedbawników i nic mi więcej w tym nie potrzeba
PS: W internecie możesz sobie pierdolić swoje wyimaginowane głupoty, ale zamiast pierdolić coś na innych to zamknij kurwa ten ryj i sam coś zrób a nie hejtujesz baranie. Nie podoba się to scrolluj
Za to ty kurwa wszystkie umysły pozjadałeś
@@POLAK_nie_polaczek
Wiesz a mój kolega pilotuje śmigłowce wiec wiem coś o tym, ale nie zajmuje się tym bo mnie to nie jara
a od 10 lat zajmuje się hodowlą jedbawników i nic mi więcej w tym nie potrzeba
PS: W internecie możesz sobie pierdolić swoje wyimaginowane głupoty, ale zamiast pierdolić coś na innych to zamknij kurwa ten ryj i sam coś zrób a nie hejtujesz baranie. Nie podoba się to scrolluj
Na desce do prasowania. Jeszcze stare przyzwyczajenia zostają.. Wracaj kuhwo do prasowania i garów
Hehe, jakby taki zobaczył na ulicy pannę tej urody to by było "Co za wieprz tłusty, kto by to ruchał?!"
Wystarczy, że za konsoletą raciczką pomacha i od razu +100000 do seksapilu i od razu "ładna, piękna i utalentowana". To się nazywa uroda względna.
Wystarczy, że za konsoletą raciczką pomacha i od razu +100000 do seksapilu i od razu "ładna, piękna i utalentowana". To się nazywa uroda względna.
@Gnoyek1990
Jakie Ty musisz mieć nieszczęśliwe i samotne życie, że próbujesz obrażać ludzi, którzy nie siedzą całe życie przed komputerem i coś robią w życiu ciekawego. Aż nie dopuszczasz do siebie myśli, że ktoś może mieć inne życie od Ciebie, trochę ciekawsze. To bardzo smutne
Jakie Ty musisz mieć nieszczęśliwe i samotne życie, że próbujesz obrażać ludzi, którzy nie siedzą całe życie przed komputerem i coś robią w życiu ciekawego. Aż nie dopuszczasz do siebie myśli, że ktoś może mieć inne życie od Ciebie, trochę ciekawsze. To bardzo smutne
po pierwsze to jest kontroler midi - żadnych CD czy MP3 z USB na tym nie uruchomisz. Po drugie to jest autosync więc każdy sobie poradzi, po trzecie te sety są nagrane - na kontrolerach nie ma takich efektów, widać, że nie śledzi tracków a tym bardziej ich nie przełącza w programie - sumując fake, ale spoko wczucie.
POLAK_nie_polaczek napisał/a:
@Gnoyek1990
Hahah człowieku właśnie Tobie uświadamiam ,że zamiast hejtowac ludzi ,ze nic nie robią i w ogóle to co napisałeś tam sam byś się wziął za coś. Człowiek coś robi wrzuca na neta a tacy idioci jak Ty i reszta która porównuje kobiety z robotami które mają 24/h napierdalać w kuchni hejtuje osoby. Weź się za robotę i tyle. A twoje porównywanie ,że mój kolega jest dj jest śmieszne.
A powiedz mi co ty robisz ciekawego beatbox? każdy ma swoje zainteresowania ale nie staraj się wciskać na siłe tego ,że to co robi jest chujowe i na niskim poziomie (bo ona tam prawie nic nie robi) kurwa każdy ma swoją pasje i innym chuj do tego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów