📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Gnoyek1990
Gdzie ja pisałem coś o kuchni lub o tym, że to co robi jest chujowe? Widzę, że masz jakiś głębszy ból dupy na wszystkich, którzy nie zachwycają się tym występem na lewo i prawo i starasz się ten ból dupy przelać w komentarzach do mnie. Już z tobą nie mam zamiaru pisać umysłowy dzieciaku, za niski masz poziom wypowiedzi i brak Ci jakiejkolwiek wiedzy w tym temacie. Pozdrawiam serdecznie.
Gdzie ja pisałem coś o kuchni lub o tym, że to co robi jest chujowe? Widzę, że masz jakiś głębszy ból dupy na wszystkich, którzy nie zachwycają się tym występem na lewo i prawo i starasz się ten ból dupy przelać w komentarzach do mnie. Już z tobą nie mam zamiaru pisać umysłowy dzieciaku, za niski masz poziom wypowiedzi i brak Ci jakiejkolwiek wiedzy w tym temacie. Pozdrawiam serdecznie.
@upupup
Wszystkie twoje żale odnośnie tego filmu poszły w pizdu, zobacz komentarz wyżej - to fake
I takie coś mam podziwiać? Zaraz puszcze sobie coś z winampa. Tez jestem artystą?
Wszystkie twoje żale odnośnie tego filmu poszły w pizdu, zobacz komentarz wyżej - to fake
I takie coś mam podziwiać? Zaraz puszcze sobie coś z winampa. Tez jestem artystą?
POLAK_nie_polaczek napisał/a:
@Gnoyek1990
Na początek proponuję czytać ze zrozumieniem ,jeżeli tego nie potrafisz proponuje powtórzyć klasy podstawówki to raz
dwa nie staram się aby komuś to się podobało (ponownie kłania się czytanie ze zrozumieniem) tylko przed pojebanym hejtowaniem wszystkiego na lewo i prawo.
Ostatniego zdania nawet n.t niskiego poziomu wypowiedzi nie będe komentować ponieważ to Ty jesteś hejtującym wszystko gimbusem a nie ja. Także mam to głęboko gdzieś co masz do powiedzienia
i masz racje oszczędź sobie wstydu i już nic nie komentuj bo jeszcze kilka komentarzy i wyjebią ci konto za warny
Babilonczyk napisał/a:
@upupup
A puszczaj sobie na pewno nie będę tego hejtować jak jakieś przygłupy internetowe
jest i nasza DJ Sasha Grey
Ale przynajmniej wie co robi Rozłożyła to wszystko na desce do prasowania
Mam nadzieje że ona tak samo dobrze przy garach miksuje w kuchni.
gwarantuję hipnozę
jeśli gustujesz w swinskich ryjach, to faktycznie ładna...pogratulowac gustu
nie dość że brzydka to jeszcze gównianej muzyki słucha tzn nie muzyki
Wymiatać to ona może i wymiata, szkoda tylko, że przy gównianej muzyce, która jest tak naprawdę najprostsza w miksowaniu.
Tak sobie myślę, sądząc po jego opisie, że autor filmiku wrzucił po prostu filmik swojej dziewczyny tutaj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów