Link do artukułu.
Jak dla mnie to skurwysynów, zanim wyrosną na jeszcze większe spierdoliny społeczne.
PS Jakby ktoś znalazł video, to kolega prosi o linka.
PS Jakby ktoś znalazł video, to kolega prosi o linka.
kolega lubi oglądać niewyrośnięte arabskie dziadostwo?
A zapomniałem katolik nie zabija, nie gwałci, nie kradnie.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.kolega lubi oglądać niewyrośnięte arabskie dziadostwo?
a to już sprawa twoja i tobie podobnym na co lubicie sie gapić.
W Bułgari dominuje prawoslawie. A co do tych Bułgarów to obstawiałbym gruzojadów. Tak wiec tego szymonku, chujowo ci poszło.
głupcze, celowo napisałem, bo to jeden pies jakby w polsce gwałcili Eskimosi. trynkiewicz to pewnie musiał być muzułmanin. Niczym się nie różnią (: "chrześcijaństwo"). Pójdą do spowiedzi, odmówią trzy razy zdrowaśkę i git, i znów to samo.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.a wyobrażasz sobie że nie oglądam trzepańców bo nie mam takiej potrzeby?
Ola gringoSzanuje, ale osobiscie kazalbym im najpierw kopać rowy pod nadzorem z AK, przepyhac gowno w kanalizacji czy co tam najgorszego i najciezszego dla spoleczenstwa trzeba robić a chetnych nie ma.Przysięgam, mordować gwałcicieli to mało. Maltretować znęcać się torturować i rozebrać na organy... Nie ma znaczenia 12-14lat idealny rozmiar, żeby wjebac do kotła. Razem z nimi rodziny dla pewności. Nie ma litości dla tych pojebańców i kurwa koniec, nie ma przebaczenia.
3. Jestem za kara śmierci bez wyjątków za takie czyny. Wiek nie gra roli... Masz odwagę gwałcić i machać fiutem jak dzikus? to jak dzikus zostaniesz odjebany. Pozwoliłbym rodzinie wykonywać wyroki pod nadzorem osób, które by przytrzymały, podpowiedziały gdzie ciąć, co łama etc... Po pracy zgłosiłbym się na ochotnika jako wolontariusz. Karmiłbym sie strachem tych skurwysynów