wszystkim chodzi o kase lub chuj wie o co
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
RR Phantom > ta panna z filmiku
business is business ... takie mamy cudowne czasy
muraaas napisał/a:
...no tak, Ty pewnie jako Polka jesteś "porządna". Tytuł nie adekwatny do zawartości, bo faktycznie zmienną jest ale w tym filmiku wystarczyło by po prostu "Kobieta"
Tak, mam sie za porzadna kobiete... jestem wierna swojemu partnerowi, nigdy go nie zdradzilam ani nic.
A skad ty mozesz wogole wiedziec czy ktos jest porzadny czy nie? nawet nie znajac tej osoby?
Takie jest moje zdanie o ''Rosjankach''... a znam ich sporo.
A ty wogole znasz jakas poza internetem i obrazkami? Ze sie tak bulwersujesz?
Nie czyni krzywdy, bólu nie czuje
samotnie nigdy nie podróżuje.
...Co to jest?
pika napisał/a:
beka ze gural musi dorabiac w takich rolach bo dzieciaki sciagaja hip hop z internetu a nie kupuja polskich rap plyt lol
Nie wiem co ma wspolnego gural i rap. Tekst bez jakiejkolwiek tresci. Niby fajna stylowka ale po dwoch przesluchaniach rzucilbym plyte w kat. Nie warto wydawac pieniedzy na taka bzdure jak rap DGE.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów