18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
autobusik111 2013-01-16, 19:32
RR Phantom > ta panna z filmiku
Zgłoś
Swka 2013-01-16, 21:45
Ma ktoś więcej takich filmików? Bądź filmiki tego samego autora?
Zgłoś
alexander86 2013-01-16, 22:50
business is business ... takie mamy cudowne czasy
Zgłoś
Szafina 2013-01-16, 23:32
muraaas napisał/a:

...no tak, Ty pewnie jako Polka jesteś "porządna". Tytuł nie adekwatny do zawartości, bo faktycznie zmienną jest ale w tym filmiku wystarczyło by po prostu "Kobieta"

Tak, mam sie za porzadna kobiete... jestem wierna swojemu partnerowi, nigdy go nie zdradzilam ani nic.
A skad ty mozesz wogole wiedziec czy ktos jest porzadny czy nie? nawet nie znajac tej osoby?
Takie jest moje zdanie o ''Rosjankach''... a znam ich sporo.
A ty wogole znasz jakas poza internetem i obrazkami? Ze sie tak bulwersujesz?

Ma jeden kolor, kształtów tysiące,
pojawia się kiedy świeci słońce.
Lata i pląsa, lecz by nie uciekł,
u dołu stoi na twardym gruncie.
Nie czyni krzywdy, bólu nie czuje
samotnie nigdy nie podróżuje.
...Co to jest?
Zgłoś
pawu95 2013-01-17, 1:47
pika napisał/a:

beka ze gural musi dorabiac w takich rolach bo dzieciaki sciagaja hip hop z internetu a nie kupuja polskich rap plyt lol

Nie wiem co ma wspolnego gural i rap. Tekst bez jakiejkolwiek tresci. Niby fajna stylowka ale po dwoch przesluchaniach rzucilbym plyte w kat. Nie warto wydawac pieniedzy na taka bzdure jak rap DGE.

Rząd chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów